Oferta de apartamente cu 3 camere in Alba Iulia la inceputul anului 2019

Apartament 3 camere Alba Iulia

sursa foto:

            Apartamentele cu 3 camere in Alba Iulia in 2019 sunt în general căutate de familiile care au și copii, acestea fiind mai spațioase, oferind astfel un confort, dar spațiu pentru depozitare, loc de joacă pentru copii. Oferta este destul de bogata si este oferita de agentiile imobiliare din Alba Iulia. Puterea economică din ultimii ani a județului Alba care este în continuă expansiune, a determinat populația de a se stabili în orașele acestui județ, atât în Municipiul Alba Iulia, dar și în orașele din imprejurimi cum ar fi Sebeș, Aiud, Teiuș.

           Alternativa apartamentelor cu 3 camere din judetul Alba este oferta mult mai bogata a judetului Sibiu, unde gasim o diversifitate de oferte cu apartamente cu 3 camere in Sibiu pe care le gasim in principalele ansambluri rezidentiale din Sibiu, unde amintim de Magnolia Residence Sibiu, un ansamblu rezidential in Sibiu de 1200 apartamente cu 2 si 3 camere. Un alt ansamblu rezidential SIbiu situat la intrare in Sibiu dinspre Alba este Belvedere Residence, un proiect imobiliar situat in zona de Turnisor al Sibiului, pe str. Ogorului. Alte oferte de apartamente cu 3 camere in SIbiu sunt oferite de agentiile din oras, unde amintim de Eurosib Imobiliare Sibiu.

            Desigur că prețurile apartamentelor cu 3 camere, oscilează în funcție de oraș, locație a orașului, anul în care a fost construit imobilul, dotările apartamentului, interacțiunea socială, distanța față de locul de muncă, distanța față de mijloacele de transport.

            Putem spune că în Municipiul Alba-Iulia, un apartament cu 3 camere, situat în zona Cetate, lângă Cartierul La Recea, nefinisat, având suprafața utilă de 80 metri pătrați, cu geamuri termopane, prețul pornește de la 45.000 euro. Insă majoritatea familiilor, se orientează asupra apartamentelor semifinisate, finisate și nemobilate sau finisate și complet mobilate. Un apartament cu 3 camere situat în  zona str. Cloșca, la etajul 3 într-un bloc cu 4 etaje, cu o suprafață utilă de 80,40 metri pătrați, ce este compus din 2 băi, o camară, o debara, geamuri termopan cu rolete, ușă metalică la intrare, aer condiționat, prețul este de 65.900 euro.

            Orașul Sebeș, deține și el numeroase oferte de apartamente cu 3 camere, însa prețurile sunt mai variate, astfel prețurile pentru un astfel de apartament pornesc de la 29.000 euro și pot ajunge la un preț de 71.000 euro.Un apartament situat într-o zonă bună a orașului, cum ar fi zona rezidențială, într-un imobil nou, compus din 3 camere, 2 băi, 1 bucatarie, 1 hol, 1 balcon, la etajul 2, complet mobilat și utilat, prețul este de 65.000 euro.

            În orașul Aiud ofertele pentru apartamente de 3 camere se regăsesc, dar nu sunt foarte numeroase. Astfel, prețul unui apartament de 3 camere din Aiud poate porni de la valori de 28.000 de euro și poate ajunge până la valori de 55.000 de euro. Un apartament de 3 camere situat într-un bloc la parter din zona str. Ion Creangă a orașului Aiud se vinde la prețul de 35.000 de euro. Locuința este semifinisată, are 55 de metri pătrați utili, este dotată cu gaz, central termică, încălzire în pardoseală, curent electric cu prize și întrerupătoare multiple/cameră. Construcția este nouă, fiind finalizată în toamna anului 2018.

            Fiecare persoană își dorește un loc numit “acasa” și fiecare dintre noi dorim să facem cea mai bună alegere atunci cand ne cumpărăm o locuință, de aceea majoritatea persoanelor își doresc apartamente cât mai conformabile, cât mai spațioase, dar și la un preț avantajos. De aceea, apartamentele cu 3 camere sunt preferate de către majoritatea familiilor cu copii, deoarece le conferă în primul rând spațiu și confort.

 

                


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023