Oferte de pensiuni turistice sau alte unități de cazare din județul Sibiu

Oferte de pensiuni turistice sau alte unități de cazare din județul Sibiu

sursa foto: sibiu-turism.ro

               Județul Sibiu este unul dintre cele mai frecventate județe de către turiști la nivel național, iar Municipiul Sibiu este unul dintre cele mai frecventate orașe din România. Dar nu doar orașul Sibiu aduce turiști în județ, satele din județ, mai ales cele din zona montană aducând numeroși turiști. Satele din Mărginimea Sibiului, stațiunea Păltiniș, Ocna Sibiului, sau satele de la poalele Munțiilor Făgăraș, pot fi considerate obiective turistice merită vizitate. Fie că vor să viziteze orașul Sibiu, să se bucure de sporturile de iarnă în stațiunea Păltiniș, să beneficieze de o cură balneară la Ocna Sibiului, sau doar să se bucure de mediul rural sibian în satele din Mărginimea Sibiului sau cele de la poalele Făgărașului, turiștii pot avea parte de multe opțiuni de activități sau obiective de vizitat.

            Investiția într-o pensiune turistică, sau o unitate de cazare poate fi o decizie foarte înțeleaptă, mai ales dacă pensiunea respectivă se află într-o zonă cu vad turistic din județul Sibiu. În municipiul Sibiu, cea mai la îndemână soluție este achiziția unei apartament pentru închirierea în regim hotelier. Numărul mare de turiști din orașul Sibiu chiar a dus la dezvoltarea segmentului acesta de chirii. Însă turiștii care doresc să se bucure de priveliști montane absolute mirifice, cazarea într-o pensiune turistică din zona Gura Râului, Păltiniș sau în alte localități din Mărginimea Sibiului sau de la poalele Munțiilor Făgăraș, pare a fi cea mai bună opțiune. Piața imobiliară din județul Sibiu dispune de numeroase pensiuni, sau unități de cazare în aceste zone.

            Un complex turistic din zona Mărginimea Sibiului, situat în localitatea Fântânele, lângă Sibiel, se vinde la prețul de 750000 EUR. Complexul se compune dintr-o clădire de 615 mp, care funcționează ca pensiune, o casă de locuit de 160 mp și un teren aferent de 3600 mp. Clădirea pensiunii dispune de 11 camere complet mobilate și utilate și este clasificată la 4 stele. Prețul este negociabil.

            În Gura Râului, o proprietate de 395 mp cu un regim de înălțime demisol, parter și mansardă, se vinde la prețul de 189000 EUR. Datorită faptului că are 6 camere complet mobilate și utilate, cu băi proprii, o sală de mese și bucătărie echipată corespunzător, această proprietate se pretează pentru o pensiune turistică. Terasele acoperite ale imobilului oferă o priveliște superb spre munți și spre barajul Gura Râului.

            În zona Valea Avrigului, o pensiune turistică din anul 2013, cu o suprafață utilă de 537 mp și cu un regim de înălțime subsol, parter, etaj și mansardă, se vinde la prețul de 290000 EUR. Pensiunea dispune de 12 camere complet mobilate, utilate, cu băi proprii, un spațiu pentru fitness, cramă frumos amenajată, spațiu de depozitare, terasă generoasă pentru 20-30 de persoane și curte proprie.

            Turismul montan în județul Sibiu are un potențial mult mai mare, iar cu investiții serioase se pot atrage mai mulți turiști în localitățile montane ale județului Sibiu. Dar chiar și în contextual actual, o investiție într-o unitate de cazare turistică din județul Sibiu se poate dovedi o investiție foarte profitabilă. 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023