Ansambluri rezidențiale din Cluj – Napoca: Sophia Residence

Ansambluri rezidențiale din Cluj – Napoca: Sophia Residence

sursa foto: sophiaresidence.ro

                Municipiul Cluj – Napoca este unul dintre puținele orașe din România cu un trend ascendent în ceea ce privește evoluația demografică, iar această evoluție se datorează faptului că orașul reușește să atragă an de an persoane prin locurile de muncă oferite. Acest fenomen este speculat și de dezvoltatorii imobiliari, care construiesc în continuare ansambluri rezidențiale, beneficiind astfel de apetitul de locuințe a clujenilor. Cererea fiind foarte mare, raportată la ofertă, ridică foarte mult prețul locuințelor în Cluj – Napoca, prețul mediu pe metru pătrat al apartamentelor din Cluj-Napoca fiind cel mai ridicat din țară. Acest lucru încurajează dezvoltatorii imobiliari să vină cu noi proiecte rezidențiale.

                Printre numeroasele ansambluri rezidențiale care se construiesc în momentul de față în Cluj – Napoca se numără și Sophia Residence. Printre modalitățile de plată acceptate se numără: plata cash, creditul ipotecar sau Programul „Prima Casă” (acolo unde este cazul). În ansamblul Sophia Residence sunt disponibile apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, ,iar locurile de parcare se vând separat. În ceea ce privește apartamentele cu 1 cameră acestea sunt de 2 feluri: de tip E și de tip G. Cel de tip E are o suprafață de 50.4 mp, la care se adăugă terasa de 10.8 mp, iar prețul pentru o astfel de locuință este de 66413 EUR. Locuința se compune din living, bucătărie, dormitor, baie, hol și dressing și dispune de  parchet, gresie, faianță, geamuri termopan și centrală termică, predându-se la stadiul finisat. Apartamentul cu 1 cameră de tip G are o suprafață de 51.6 mp la care se mai adaugă o terasă de 10.8 mp. Prețul pentru o astfel de locuință ajunge la 69069 EUR. Apartamentul este compus din dormitor, living, bucătărie, baie și hol și se predă la stadiul finisat.

                 În privința apartamentelor cu 2 camere, diversitatea este mai mare, însă diferența față de apartamentele cu o cameră este făcută de faptul că livingul este separat față de bucătărie. Astfel, un apartament de 2 camere cu o suprafață de 55 mp, de tip J1, la care se mai adaugă o terasă de 11.1 mp, se vinde la prețul de 69560 EUR. Apartamentul se compune din living, dormitor, bucătărie, baie, hol și dressing și se predă la stadiul finisat. Un alt apartament de 2 camere, de tip O, cu o suprafață de 55.2 mp, la care se mai adaugă o terasă de 10.8 mp, se vinde la prețul de 72609 EUR. Apartamentul se compune din living, dormitor, bucătărie, baie și hol și se predă la stadiul finisat.

                 În același ansamblu rezidențial, un apartament de 3 camere de tip V, se vinde la prețul de 96486 EUR. Apartamentul are o suprafață de 78.4 mp la care se mai adaugă terasa de 13.8 mp, și se compune din living, 2 dormitoare, 2 băi, bucătărie, hol și dressing. Locuința se predă la stadiul finisat.

                Printre facilitățile pe care le oferă acest ansamblu rezidențial se numără: spații comune amenajate peisagistic, acces facil la mijloc de transport în comun, spații de joacă, teren de sport multifuncțional, locuri de parcare. Locurile de parcare din subteran costă 4760 EUR.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023