Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Satu Mare

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Satu Mare

sursa foto: viziteaza-satumare.com

             Satu Mare este un oraș care începe să-și recapete vigoarea economică, unde companii din industria auto, industria alimentară, sau axate pe producerea de electrocasnice, creează premise favorabile pentru generarea de mai multe locuri de muncă. Așezarea strategică, aproape de granița cu Ungaria sau cu Ucraina, a fost și constituie încă un avantaj enorm, când vine vorba de investiții în facilități de producție, mai ales dacă produsele merg la export.  Satu Mare poate specula și mai mult acest aspect, pentru atragerea de și mai mulți investitori în oraș. Salariul mediu pe județ este foarte atractiv pentru investitori, favorizând apariția a mai multor investitori. Acest lucru poate fi îmbucurător pentru tinerele familii, care au nevoie de locuri de muncă pentru a rămâne în acest oraș.

             Cele mai recomondate tipuri de locuințe pentru tinerele familii, sau familiile cu copii sunt apartamentele cu 3 sau 4 camere, acestea oferind spațiu și confort sporit a la prețuri acceptabile, în comparație cu casele. Ofertele pentru apartamentele de 3 camere pot să pornească de la prețuri de sub 20000 EUR și să urce până la valori de aproape 90000 EUR. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 76 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe din zona Botizului, se vinde la prețul de 43000 EUR. Apartamentul are 2 balcoane, 2 băi, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și se vinde cu bucătăria mobilată și utilată. Un superb apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă de 88 mp și situat la parterul unui bloc nou de locuințe , se vinde la prețul de 58000 EUR. Locuința se compune din 3 camere, 2 băi, bucătărie, terasă, hol, cămară și dispune de loc de parcare. Apartamentul dispune de finisaje de cea mai înaltă calitate, ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. În zonă se află centru comercial, zonă de agrement, spații verzi, spații de joacă pentru copii, școli, grădinițe, piață, spital, sau mijloace de transport în comun.

             Un apartament de 3 camere decomandat, pentru pretențioși, cu o suprafață utilă de 105 mp și situat la etajul 1 al unui bloc nou de locuințe de pe strada Gheorghe Barițiu, se vinde la prețul de 89999 EUR negociabil. Apartamentul dispune de 3 camere, 3 balcoane, 2 băi cu cele mai moderne finisaje, instalații sanitare de înaltă calitate, cadă cu hidromasaj, centrală termică, aer condiționat, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet de cea mai bună calitate. Apartamentul se vinde nemobilat, dar dacă se vinde mobilat e poate discuta un preț nou.

             În ceea ce privește apartamentele cu 4 camere, ofertele sunt mult mai puține, dar sunt totuși foarte interesante. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 90 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de pe Bulevardul Transilvania, se vinde la prețul de 64900 EUR. Locuința are vedere spre Someș și dispune de centrală termică, aer condiționat, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță și parchet.

         Municipiul Satu Mare are oferte foarte interesante de locuințe de 3 sau 4 camere, multe dintre aceste putând fi achiziționate prin credit ipotecar, credit prin Programul „Prima Casă” sau plata cash.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023