Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Ploiești

Oferte de apartamente de 1 și 2 camere din Municipiul Ploiești

sursa foto: prahovabusiness.ro

               Municipiul Ploiești este unul dintre cele mai importante orașe din țară, fiind cunoscut la nivel național și internațional datorită industriei petroliere. Cu toate acestea, Ploieștiul nu depinde doar de industria petrolieră, în ultimii ani acesta dezvoltându-se ca un important hub logistic și de producție al României, companii din domeniul industriei constructoare de mașini, industriei alimentare, industriei chimice, a construcțiilor, a tutunului sau IT având sediul aici. Drept urmare,  salariile din zonă sunt la un nivel foarte ridicat, printre cele mai ridicate din țară. Distanța de doar 60 de km față de București a contribuit enorm la dezvoltarea economică a Ploieștiului, iar deși populața are un trend descendent, piața imobiliară locală este la un nivel foarte ridicat.

               Piața imobiliară locală abundă de oferte de garsoniere (apartamente cu 1 cameră) și apartamente de 2 camere. În ceea ce privește ofertele pentru garsoniere, acestea sunt destul de numeroase, dar mai ales foarte interesante. Prețurile pot să varieze de la valori de sub 10000 EUR, pentru acele garsoniere confort 2 sau 3 și pot urca până la valori de 45000 EUR, diferența fiind dată de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, o garsonieră decomandată, situată la parterul unui bloc de locuințe din zona Aurora Vest, se vinde la prețul de 23000 EUR. Apartamentul dispune de ușă metalică la intrare, uși interioare schimbate, geamuri termopan, baie cu cadă, gresie, faianță și parchet.

                O altă garsonieră decomandată, cu o suprafață utilă de 42 mp și situată la etajul 3 al unui bloc nou de locuințe, se vinde la prețul de 40000 EUR. Locuința se află aproape de West Mall, Billa, Altex Megastore, aproape de parcuri, deci într-o zonă foarte liniștită și care dispune de foarte multe facilități. Printre dotările apartamentului se pot număra: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, uși interioare noi, gresie, faianță și parchet.

                  Ofertele pentru apartamentele de 2 camere sunt mult mai numeroase, mai diversificate și totodată mai interesante. Astfel de locuințe sunt printre cele mai căutate, însă și oferta este pe măsură. Prețurile pentru apartamentele de 2 camere pot varia de la valori de sub 20000 EUR, până la valori de 70000 EUR, în funcție de mai multe aspecte.  Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 50 mp și situate la etajul 9 al unui bloc de locuințe de 9 etaje de pe strada Republicii, se vinde la prețul de 46000 EUR. Printre dotările apartamentului se pot număra: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, aer condiționat, izolație termică exterioară, gresie, faianță și parchet. Zona în care este situat apartamentul este aproape de școli, grădinițe, stații de transport în comun, bănci, farmacii și magazine.

                  Un alt apartament de 2 camere, cu o suprafață utilă de 60 mp și situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din zona Republicii – Caraiman, se vinde la prețul de 56500 EUR. Apartamentul dispune de finisaje ultramoderne, balcon închis, ușă metalică la intrare, uși interioare noi, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet și oferă acces facil la stații de mijloace de transport în comun, spații verzi, magazine, centre comerciale sau alte facilități.

                   Locuințele de 1 și 2 camere din Ploiești sunt la prețuri accesibile, multe dintre acestea putând fi achizționate cu bani cash, credit ipotecar sau Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023