Oferte de apartamente de 2 camere din județul Ilfov

Oferte de apartamente de 2 camere din județul Ilfov

sursa foto: bestofromania.eu

                     Județul llfov a evoluat foarte mult în ultimii 20 de ani, de la Sectorul Agricol Ilfov la județul Ilfov din ziua de azi. Foarte multe parcele de teren agricol au devenit terenuri pe care s-au construit locuințe sau hale industrial, logistice sau spații comerciale. Județul Ilfov era considerat (și  încă mai este) colacul de salvare al acelor oameni care doresc să scape de aglomerația și agitația Bucureștiului, locuind într-o zonă în afara Capitalei, achiziționând locuințe la prețuri mult mai mici. Pentru cei care lucrează în Nordul Capitalei, rezidența în județul Ilfov (în localitățile din Nordul Bucureștiului) asigură acces facil spre locul de muncă. Dar sunt și numeroși ilfoveni care lucrează în localitatea de domiciliu, deoarece județul Ilfov s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere economic, oferind multe locuri de muncă foarte bine plătite. O statistică a salariilor medii plasează Ilfovul pe locul 2 la nivel național din punct de vedere al acestor salarii medii.

                    Printre locuințele cele mai numeroase care s-au construit aici se numără apartamentele de 2 camere. Ofertele pentru astfel de locuințe pot să difere destul de mult, în funcție de localitate, apropiere de București, finisaje etc.

                     Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață de 59 mp (la care se mai adaugă o terasă de 8.12 mp), situat într-un ansamblu de 12 blocuri a câte 3 etaje din Pantelimon, se vinde la prețul de 45800 EUR. Apartamentul face parte din ansamblul rezidențial Belize Development, ansamblul rezidențial situate la 700 m de centura Bucureștiului și în imediata apropiere a complexului Phoenix. Până la stația de metrou din Pantelimon se poate ajunge cu maxi taxi, asigurându-se astfel accesul facil spre București. Apartamentele se pot preda în curând și dispun de centrală termică, geamuri termopan și finisaje la alegerea clientului. Se acceptă plata cu bani cash, creditul ipotecar, dar și creditul prin Programul „Prima Casă”.

                   Un apartament de 2 camere semidecomandat, de această dată din Bragadiru, cu o suprafață de 80 mp, se vinde la prețul de 48500 EUR. Apartamentul este la etajul 2 al unui bloc de locuințe din spate de la Leroy Merlin, dispune de centrală termică, aer condiționat, gresie, faianță, parchet, fiind complet finisat. Locuința poate fii achiziționată prin bani cash, credit ipotecar, credit prin Programul „Prima Casă”, dar și prin rate direct de la dezvoltator. Un apartament decomandat, cu o suprafață de 52 mp, situat într-un imobil de locuințe din Cartierul American din Bragadiru, se vinde la prețul de 31500 EUR. Apartamentul este compus din living, dormitor, bucătărie, baie, hol și balcon, dar dispune și de loc de parcare. Ansamblul rezidențial din care face parte apartamentul este situat într-o zonă liniștită, cu multă verdeață, fiind înconjurat de alte ansambluri de locuințe noi. Accesul spre București este facil.

                     Județul Ilfov a fost pe deplin „afectat” de boom-ul imobiliar al ultimiilor ani, fie că au fost anii dinaintea crizei economice, sau anii mai recenți de după criza economică. Vastele terenuri rămase la dispoziție, pot constitui pe viitor terenuri pentru construcții.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023