Oferte de chirii pe segmentul rezidențial în Galați

Oferte de chirii pe segmentul rezidențial în Galați

sursa foto: blog.kudoybook.com

                    Galațiul este un mare oraș din România, fiind al 8-lea oraș după populație din țară. Printre facilitățile care le oferă acest oraș se numără și învățământul superior, universități precum „Universitatea Dunării de Jos” sau „Universitatea Danubius” activând la Galați. Așadar, Galațiul nu este doar un important centru economic din zonă, dar și un centru universitar, Galațiul beneficiind de studenți veniți din alte localități pentru a studia aici. Acest fapt nu poate fii decât îmbucurător pentru piața chiriilor din localitate, iar dacă în prezent nu sunt foarte multe persoane care să se relocheze în Galați pentru că serviciul o cere, studenții au ajutat la dinamizarea pieței chiriilor din Galați.

                   Printre cele mai căutate locuințe de închiriat sunt garsonierele și apartamentele de 2 camere, dar și apartamentele de 3 camere, pentru acele persoane care vor să împartă chiria și cheltuielile la mai multe persoane. Chiriile pot să difere în funcție de locație, număr de camere, finisaje, dotări și alte aspect. Astfel, o garsonieră decomandată, situată la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Siderurgiștilor, se închirează la prețul de 160 EUR pe lună. Locuința este renovată, dispune de boiler și se închirează complet mobilată și utilată. O altă garsonieră decomandată, situată la etajul 5 al unui bloc de locuințe de 7 etaje din zona Mazepa 1, se închirează la prețul de 200 EUR pe lună. Locuința este recent renovată, dispune de geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și boiler și se închirează complet mobilată și utilată. O altă garsonieră decomandată, situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona IC Frimu, se închirează la prețul de 250 EUR pe lună. Locuința este renovată complet, dispune de centrală termică și se închirează complet mobilată și utilată.

                   Și în privința apartamentelor de 2 camere chiriile pot să difere foarte mult, dar și aceste tipuri de locuințe sunt destul de căutate de către cei interesați de chirii. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situate la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din zona Mazepa 1, se închirează la prețul de 270 EUR pe lună, negociabil. Apartamentul  este renovat, dispune de centrală termică, 2 camere, bucătărie, baie, hol și balcon închis și se închirează complet mobilat și utilat. Un alt apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 7 al unui bloc de locuințe de 9 etaje construit recent de pe Faleza Dunării, se închirează cu 450 EUR pe lună. Apartamentul dispune de finisaje noi, centrală termică, are 2 camere, baie, bucătărie, hol, balcon închis și se închirează complet mobilat și utilat.

                 Pentru cei interesați de și mai mult spațiu și confort, există oferte de chirii pentru apartamente de 3 camere. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Piața Centrală, se închirează la prețul de 400 EUR pe lună. Apartamentul este compus din 3 camere, baie, bucătărie, hol și balcon închis, dispune de centrală termică și se închirează complet mobilat și  utilat. În prețul chiriei intră și garajul.

                 În majoritatea cazurilor, proprietarii solicit chiria în avans plus garanție reprezentând chiria pe o lună.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023