Oferte de garsoniere de vânzare în Municipiul Cluj – Napoca

Oferte de garsoniere de vânzare în Municipiul Cluj – Napoca

sursa foto: bunadimineata.ro

               Al doilea oraș al României ca populație, Municipiul Cluj – Napoca, este un concurent serios din foarte  multe puncte de vedere pentru capitala României, București. În privința locurilor de muncă, Cluj – Napoca oferă printre cele mai multe locuri de muncă, în acest oraș dezvoltându-se foarte mult sectorul de IT, cu salarii foarte bine plătite. Toate aceste aspecte, locuri de muncă numerase și foarte bine plătite, au impulsionat piața imobiliară, astfel că în momentul de față prețul mediu pe metru pătrat la apartamente este cel mai mare de pe țară, depășind și Bucureștiul la acest capitol. În prezent, prețul pe metru pătrat la apartamente a ajuns la 1257 EUR.

              În Cluj sunt tranzacționate foarte multe apartamente, cu 1 cameră (garsonieră), cu 2 camere, 3 camere sau chiar 4 camere, iar printre modalitățile de plată acceptate sunt plata cu bani cash, creditul ipotecar, Programul „Prima Casă”, sau rate direct la dezvoltator. Piața imobiliară din Cluj – Napoca are foarte multe oferte și de apartamente vechi.

             În ceea ce privește garsonierele, prețurile pot să difere foarte mult, în funcție de locație, suprafață, finisaje sau alte aspecte. Astfel, în cartierul Someșeni, o garsonieră de 22 mp se vinde la prețul de 23000 EUR. Locuința este foarte aproape de Ambient, dispune de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Zona în care se află garsoniera asigură acces facil spre școli, grădinițe, bănci, magazine sau stații de transport în comun.

             O garsonieră din cartierul Mărăști, foarte aproape de Iulius Mall, se vinde la prețul de 32500 EUR. Locuința dispune de încălzire convetor, ușă metalică, geamuri termopan, finisaje clasice, gresie, faianță, parchet, iar zona în care este situată este foarte aproape de magazine, școli, grădinițe, spații verzi, bănci și mijloace de transport în comun. O garsonieră ultrafinisată din zona Gării, se vinde la prețul de 42500 EUR. Locuința dispune de centrală termică, ușă metalică, gresie, faianță, parchet și balcon izolat. Zona în care este situată garsoniera oferă acces facil spre toate zonele orașului și este foarte aproape de magazine, farmacii, bănci, școli, grădinițe, spitale și mijloace de transport în comun. Tot în zonă centrală, pe Calea Moților, o garsonieră semidecomandată de 38 mp la demisolul unei case, se vinde la prețul de 48800 EUR. Garsoniera este finisată, dispune de centrală termică, gresie, faianță, parchet, geamuri termopan și se vinde mobilată. Se compune din cameră, bucătărie, hol, baie și terasă. Zona este ideală, aproape de stații de transport în comun, școli, grădinițe, magazine, spații verzi etc.

              Un apartament de 1 cameră, foarte spațios, de tip studio, situat la demisolul unui imobil tip vilă din zona Pieței Mihai Viteazu se vinde la prețul de 58800 EUR. Locuința are 79 mp, dispune de o cameră, o bucătărie, 2 băi și hol, și se vinde complet mobilată și utilată. Printre dotări se pot aminti: ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet.

              Ofertele de locuințe cu 1 cameră în Cluj –Napoca sunt foarte numeroase și variate, iar cei interesați chiar au de unde alege.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023