Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Galați

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Galați

sursa foto: forbes.ro

             Galațiul a fost pe deplin afectat de ultima criză economică, atât la nivel economic cât și la nivel imobiliar. Economia însă a dat semne de revenire în ultimii ani, iar piața imobiliară pare că urmează acest trend. Acest oraș are încă o populație numeroasă și poate fii încă un oraș foarte primitor cu tinerele familii. Locuințele ideale pentru familii cu copii sau acele familii mai numeroase sunt apartamentele cu 3 sau 4 camere, pentru că oferă mai mult spațiu și confort la prețuri cu adevărat accesibile.

               Piața imobiliară nu duce lipsă de oferte pentru apartamente de 3 și 4 camere, iar prețurile diferă în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Ofertele pentru apartamentele de 3 camere sunt foarte numeroase, dar și cererea este pe măsură, astfel de locuințe fiind printre cele mai căutate din oraș. Astfel, un apartament de 3 camere semidecomandat, situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Micro 17, se vinde la prețul de 44000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 56 mp și este compus din 2 dormitoare, living, bucătărie, hol, baie cu fereastră și 2 balcoane închise. Printre dotările apartamentului se numără: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, izolație termică exterioară, centrală termică, gresie, faianță și parchet.

                 Un alt apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Micro 21, se vinde la prețul de 58000 EUR complet mobilat și 55000 EUR nemobilat. Apartamentul are o suprafață de 62 mp, este compus din 2 camere, 2 băi, living, hol și bucătărie cu balcon închis. Printre dotările apartamentului se pot număra: izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

                    Pentru apartamentele de 4 camere, ofertele sunt mai puțin numeroase, dar și prețurile pot varia foarte mult, în funcție de mai multe aspecte. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, situat la etajul 9, al unui bloc de locuințe cu 10 etaje din zona Mazepa 1, se vinde la prețul de 70000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 87 mp, este compus din 3 camere, living, 2 băi, bucătărie, hol și 2 balcoane închise și este dotat cu centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Un apartament de camere decomandat, situat la etajul 5 al unui bloc nou de locuințe de 8 etaje, se vinde la prețul de 125000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 118 mp, dispune de 3 dormitoare, 2 băi, living, bucătărie și hol, este complet renovat, dispune de finisaje deosebite și se vinde complet mobilat și utilat.­

                      Datorită prețurilor accesibile, cele mai multe locuințe de 3 și 4 camere din Municipiul Galați, pot fi încadrate în Programul „Prima Casă”. Alte modalități de plată acceptate sunt plata cu ban cash sau creditul ipotecar. Având în vedere raportul dintre spațiu și confort pe de-o parte și prețul accesibil pe de altă parte, aceste apartamente reprezintă locuințele ideale pentru familiile cu copii sau mai numeroase.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023