Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Piatra Neamț

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Piatra Neamț

sursa foto: piatra-neamt.net

               Piatra Neamț este un oraș foarte pitoresc care se bucură de niște împrejurimi cu adevărat de vis. Orașul în sine este foarte frumos amenajat, iar în ultimii ani s-a dat în folosință și o telegondolă pentru ca turiștii să se poată bucură de priveliștea mirifică asupra orașului. Dacă din punct de vedere industrial, orașul nu mai este în plină glorie, mai ales după ce platform industrială de la Săvinești s-a prăbușit, orașul dă semne de revenire pe partea turistică. Sunt de altfel și firme din Piatra Neamț care au prosperat în ultimii ani, cum ar fi RIFIL sau Kober, dar mai e loc suficient pentru dezvoltare economică în Municipiul Piatra Neamț.

                Piatra Neamț are premise pentru o dezvoltare sănătoasă din punct de vedere economic, acest fapt corelat cu frumusețea orașului face Piatra Neamț să fie un oraș atractiv pentru tinere familii, sau familii cu copii. Cele mai potrivite locuințe pentru astfel de familii sunt locuințele de 3 și 4 camere, deoarece acestea oferă mai mult spațiu și confort la un preț acceptabil. Ofertele pentru apartamente de 3 camere pot să difere foarte mult, prețurile pornind de la valori de aproximativ 20000 EUR și putând ajunge la valori de 119000 EUR. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din zona Mărăței pe Bulevardul Traian, se vinde la prețul de 42500 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de74 mp și dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, boxă la subsol, gresie, faianță și parchet.

                      Un alt apartament de 3 camere decomandat, situate la etajul 4 al unui bloc de locuințe din zona centrală, se vinde la prețul de 52000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 75 mp, la care se mai adaugă un balcon în formă de L de 12 mp și dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet din lemn masiv, bucătărie tip open space și spoturi în toată locuința.

                       La etajul 6 al celui mai luxos bloc de locuințe din Piatra Neamț, blocul Euroconfort (zonă ultracentrală), un apartament de 3 camere decomandat se vinde la prețul de 119000 EUR. Apartamentul oferă o priveliște superb spre parc, dispune de 3 camere, 2 balcoane, centrală termică, geamuri termopan și aer condiționat.

                      Ofertele de apartamente de 4 camere sunt mai puțin numeroase, dar chiar și în aceste condiții, acestea sunt destul de diversificate. Prețurile pot varia foarte mult, de la valori de sub 40000 EUR până la valori de 121000 EUR, pentru penthouse-uri. Astfel, un apartament decomandat de 4 camere, situat la parterul unui bloc de locuințe din complexul rezidențial Green Residence, se vinde la prețul de 95000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 97 mp, este compus din 3 dormitoare, un living, 2 băi la care se mai adaugă un grup sanitar, 2 holuri și bucătărie mobilată. Printre dotările apartamentului se pot aminti: ușă metalică la intrare, centrală termică,  geamuri termopan cu tâmplărie de aluminium, gresie, faianță și parchet din import.

                      Locuințele acestea pot fi achiziționate prin diverse modalități de plată cum ar fi: plata cu bani cash, creditul ipotecar sau creditul prin Programul „Prima Casă” (ultimele două variante depind de disponibilitatea vânzătorului sau de prețul locuinței).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023