Pensiuni de vânzare în județul Prahova

Pensiuni de vânzare în județul Prahova

sursa foto: commons.wikimedia.org

Județul Prahova este unul dintre cele mai populare destinații din România, atunci când vine vorba de stațiunile montane. Cu priveliști impresionante, stațiunile de pe valea Prahovei cum ar fi Sinaia, Bușteni sau Azuga atrag foarte mulți turiști, în special din București, pentru aceștia fiind cele mai apropiate stațiuni montane. Astfel de stațiuni sunt celebre nu numai pentru sporturile de iarnă, cât și pentru obiectivele turistice care pot fi găsite aici, precum și pentru traseele montane. Orice circuit turistic din această zonă trebuie să includă Castelul Peleș și Pelișor din Sinaia, Castelul Cantacuzino din Bușteni, Sfinxul, Babele din Bucegi, dar și tot ce înseamnă Parcul Natural Bucegi. O investiție în turism ar garanta profituri substanțiale, datorită afluxului mare de turiști.

Piața imobiliară din județ are mai multe oferte de pensiuni sau alte unități de cazare de vânzare, unele oferte chiar foarte interesante. Astfel, o pensiune din orașul Bușteni, având o suprafață utilă de 982 mp și situată semicentral, se vinde la prețul de 990000 EUR. Pensiunea are mai multe niveluri: demisol, parter, 2 etaje și mansardă și este structurată în 23 de camere, 17 dintre acestea având baie proprie, restaurant, holuri, bucătărie, sală de conferințe, mini sală de cinema. Această pensiune are finisaje de înaltă calitate, atât interioare cât și exterioare, iar aceasta este complet mobilată și utilată. Priveliștea spre Munții Bucegi este cu adevărat de vis, iar în spatele pensiunii curge și un pârâiaș, pensiunea având acces direct la acest pârâiaș.

Tot în Bușteni, o pensiune de 3 margarete, cu o suprafață utilă de 655 mp și un teren aferent de 500 mp, se vinde la prețul de 220000 EUR. Pensiunea are mai multe niveluri: demisol, parter, 2 etaje și mansardă și se compune din 4 livinguri, 4 bucătării, 12 camere, 10 băi, terase, balcoane, sală de gimnastică, masaj, saună și grup sanitar. Finisajale sunt de foarte bună calitate, toată pensiunea este complet mobilată, utilată, racordată la toate utilitățile și oferă o priveliște superbă spre Crucea de pe Caraiman, precum și spre pădure.

O vilă situată în zona centrală a orașului Bușteni, cu acces din DN1, se vinde la prețul de 180000 EUR. Vila re o suprafață utilă de 261 mp, este dispusă pe 2 niveluri, fiecare nivel având câte un apartament cu 3 dormitoare, living, bucătărie, baie și hol, intrările pentru cele 2 apartamente fiind separate. În curtea interioară se pot parca 3 mașini.

În satul Cheia din comuna Măneciu, un frumos complec turistic se vinde la prețul de 92000 EUR. Complexul dispune de o pensiune cu o suprafață utilă de 724 mp, dar și un teren aferent de 1689 mp. Pe acest teren se pot găsi și căsuțe tip camping.

Afluxul de turiști din stațiunile de pe valea Prahovei este de-a dreptul impresionant, iar oricine dorește să investească în pensiuni turistice sau alte unități de cazare turistice de pe valea Prahovei nu poate da greș. Ofertele de astfel de proprietăți în județul Prahova ,sunt numeroase și de altfel foarte interesante și atractive.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023