Oferte de apartamente de 3 camere din București

Oferte de apartamente de 3 camere din București

sursa foto: wikipedia.org

                Printre cele mai căutate tipuri de apartamente din București, se numără apartamentele de 3 camere. Aceste tipuri de apartamente sunt ideale pentru tinerele familii, familiile cu copii, și din fericire pentru acestea, aceste tipuri de apartamente sunt din abundență pe piața imobiliară din București. Datorită prețurilor ridicate, și a suprafețelor e măsură, apartamentele de 3 camere din București de cele mai multe ori nu se pot încadra în Programul „Prima Casă”, însă alte modalitați de plată sunt foarte frecvente în acest caz: creditul ipotecar, sau variant de plată cu bani cash.

                 Prețurile acestor tipuri de apartamente variază foarte mult în funcție de locație, suprafață, finisaje, sau alte aspecte. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe  construit în  anul 2009 din zona Iancu Nicolae, se vinde la prețul de 135000 EUR. Locuința dispune de o suprafață utilă de 112 mp, loc de parcare subteran, aer condiționat, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Apartamentul este compus din 2 dormitoare, 2 băi, living, bucătărie, hol, terasă și dressing. Un apartament de 3 camere, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Piața Dorobanți - strada Radu Beller, se vinde la prețul de 150000 EUR. Locuința dispune de o suprafață de 67 mp și este structurată în 2 dormitoare, living, baie, bucătărie, dressing și hol. Printre dotările apartamentului se pot menționa: aer condiționat, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Apartamentul se află situat foarte aproape de zona pieței Charles de Gaulle, foarte aproape de Colegiul Jean Monnet sau de Colegiul I.L. Caragiale, dar și foarte aproape de alte școli, grădinițe și stații de transport în comun.

                Un alt apartament de 3 camere decomandat, foarte spațios, de această dată situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Băneasa, se vinde la prețul de 185000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 107 mp, dispune de loc de parcare subteran, 2 dormitoare, living, 2 băi, hol, bucătărie, debara și terasă. Locuința se vinde complet mobilată și utilată, iar printre dotări se pot aminti, frigider, mașină de spălat vase, aer condiționat, centrală termică, gresie, faianță, parchet și geamuri termopan. Imobilul în care este situat apartamentul a fost construit în anul 2010, se află în vecinătatea lacului Băneasa și oferă acces facil spre toate zonele orașului.

                  Există însă și apartamente de 3 camere, mai ieftine, și care ar putea fi încadrate în Programul „Prima Casă”. Astfel, un apartament de 3 camere cu o suprafață utilă de doar 55 mp, situat la demisolul unui imobil din zona Domenii, se vinde la prețul de 65000 EUR. Apartamentul este compus din hol, baie, chicinetă și 3 camere, iar printre dotări trebuie menționate: aer condiționat, centrală termică și geamuri termopan. Zona în care este situat apartamentul are acces facil spre toate zonele Bucureștiului.

                    Apartamentele de 3 camere sunt de multe ori o variantă foarte bună pentru acele familii cu copii care au nevoie de mai mult spațiu și confort. Ofertele de astfel de apartamente sunt în abundență pe piața imobiliară bucureșteană, iar doritorii chiar au de unde alege.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023