Oferte de garsoniere și de apartamente de 2 camere din Slatina

Oferte de garsoniere și de apartamente de 2 camere din Slatina

sursa foto: gotravelaz.com

                Municipiul Slatina este reședința județului Olt și totodată cel mai mare și mai important oraș al acestui județ. Situat pe malul stâng al Oltului, în zona sudică a României, Slatina are o populație de aproximativ de 70000 de locuitori, populație în scădere față de acum 25 de ani, când erau aproximativ 85000 de locuitori. Slatina este un oraș în care investitorii străini sunt bine reprezentați, companii precum Pirelli sau Honsel, din domeniul auto, activează în acest oraș. Alte companii importante sunt ALRO, cel mai mare producător de aluminium din această zonă a Europei, Altur, TMK Artrom, Electrocarbon și Cord România. Salariul mediu net din județ este mai ridicat față de județe precum Vâlcea, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, fiind la un nivel apropiat de cel al județului Dolj.

                  Toate aceste aspecte influențează piața imobiliară, Slatina dispunând de oferte numeroase de garsoniere și apartamente de 2 camere, oferte diversificate și interesante. Astfel, prețurile la garsoniere pot varia de la prețuri de sub 10000 EUR, până la prețuri de peste 42000 EUR. O garsonieră de 26 mp, situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe din Slatina, se vinde la prețul de 21500 EUR negociabil. Locuința dispune de geamuri termopan, gresie, faianță și parchet și se vinde complet mobilată și utilată. O altă garsonieră, de această dată de 32 mp, situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, se vinde la prețul de 35000 EUR. Locuința dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată.

                   În privința apartamentelor de 2 camere, ofertele sunt mai numeroase, mai diversificate și mai interesante. Prețurile pentru astfel de locuințe pot să difere de la prețuri de aproximativ 13000 EUR până la valori de peste 60000 EUR, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la etajul 5 (mansardă) al unui bloc de locuințe din Slatina, se vinde la prețul de 27500 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 50 mp, dispune de boxă, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, uși interioare noi, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Locuința se vinde mobilată și dispune de acces la piscina de pe strada Eugen Ionescu.

                 Un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață de 65 mp, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de pe strada Ecaterina Teodoroiu, se vinde la prețul de 60000 EUR. Locuința dispune de cele mai bune finisaje, are centrală termică, geamuri termopan, izolație termică interioară, gresie, faianță și parchet de cea mai bună calitate. Apartamentul se vinde total mobilat și utilat, având televizoare noi în fiecare cameră.

                 Garsonierele și apartamentele de 2 camere din Slatina se găsesc la prețuri accesibile, majoritatea dintre acestea putând fii achiziționate cu bani cash, credit ipotecar, sau chiar credit prin Programul „Prima Casă”, însă modalitatea de plată depinde foarte mult de disponibilitatea vânzătorului.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023