Județul Argeș - oportunități pentru investiții în turism

Județul Argeș - oportunități pentru investiții în turism

sursa foto: cetatealuivladtepes.ro

                 Județul Argeș beneficiază de un cadru natural mirific, printre multiplele locuri frumoase de vizitat putând fii amintite culmile Munțiilor Făgăraș, Transfăgărășanul, Barajul Vidraru, Cetatea Poenari și numeroasele văi pitorești la poalele Munțiilor Făgăraș. Zona are un potențial turistic imens, mai ales având în vedere cât de mult a fost tranzitat Transfăgărășanul, unul dintre cele mai pitorești drumuri montane din lume. Fiind un județ ce abundă în peisaje montane spectaculoase, județul Argeș are numeroase pensiuni turistice pregătite să primească numeroși turiști. Orice localitate din apropierea Transfăgărășanului are potențial turistic imens, iar achiziția unui teren pentru construcția unei pensiuni sau a unei case de vacanță, sau achiziția directă a unui astfel de imobil, poate fi o idee foarte bună și o investiție foarte profitabilă.

                 Turismul ecumenic are un loc aparte în județul Argeș, datorită numărului foarte mare de mănăstiri și schituri, dintre care poate cea mai importantă și mai celebră mănăstire este cea de la Curtea de Argeș, cu un stil arhietectural deosebit. Cei interesați să investească în turism, ar putea fi interesați de câteva oferte de pensiuni scoase la vânzare, pensiuni situate în locații deosebite.

                Astfel, pe malul lacului Budureasa, o vilă de lux cu o suprafață utilă de 400 mp și cu un teren de 9000 mp se vinde la prețul de 650000 EUR. Proprietatea dispune de grădină amenajată, spații de agreement, saună, piscină exterioară, sală de sport, teren de tenis. Imobilul dispune de 5 camere, 5 băi, 4 terase, 1 bucătărie, dispuse pe mai multe nivele: demisol, parter, etaj și mansard. Mai dispune de finisaje de lux și are toate utilitățile asigurate: curent, apă, gaz, canalizare și încălzire centrală cu centrală proprie și calorifere. Proprietatea are 2 fronturi stradale, iar imobilul a fost construit în anul 2008.

                  Pensiunea turistică Ciprian, din comuna Brăduleț este de vânzare la prețul de 525000 EUR + TVA. Această unitate turistică situată în stațiunea balneoclimaterică Brăduleț, se află la 57 km de Pitești, 44 km de Câmpulung Muscel și 25 km de Curtea de Argeș. Situată pe malul drept al râului Vâlsan și la 10 km de pârtia de ski Molivisu, pensiunea are 4 margarete și a fost dată în funcțiune în anul 2013. Suprafața utilă a imobilului este de 630 mp, iar suprafața terenului este de 4500 mp. Pensiunea dispune de 26 de camere, 17 băi, 6 balcoane, 3 terase, dispuse pe mai multe niveluri: parter, etaj și mansardă. Capacitatea de cazare este de 30 de persoane, capacitatea restaurantului este de 50 de persoane în interior, plus alte 30 de persoane pe terasa din exterior, care poate fii închisă în sezonul rece. Pe lângă clădirea principală, mai sunt și alte corpuri două corpuri de clădire, care pot fi folosite în scopuri de cazare. Printre facilitățile oferite se numără: bar, centru spa, spații de agreement, sală de protocol, echipamente pentru fitness, iar terenul rămas liber poate fi folosit pentru terenuri de sport, parc de aventură sau o mini grădină zoologică.

                  Achiziția unei pensiuni turistice în județul Argeș se poate dovedi a fi o investiție foarte profitabilă și inspirată.  


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023