Oferte de case sau vile în București

Oferte de case sau vile în București

sursa foto: wikimapia.org

                Pentru amatorii de viață la curte sau chiar de lux și confort sporit, există suficiente variante pe piața imobiliară din București. Numeroase case sau vile sunt de vânzare, cele mai multe dintre ele la prețuri foarte greu accesibile, deoarece astfel de condiții în București vin la prețuri foarte ridicate. Astfel de locuințe se vând și la prețuri de peste 1000000 EUR, dar se pot găsi astfel de locuințe chiar și la prețuri sub 500000 EUR.

                 Astfel, în zona Parcul Plumbuita – Colentina, o casă cu o suprafață de 400 mp și cu un teren în suprafață de 450 mp, se vinde la prețul de 450000 EUR. Locuința este dispusă pe mai multe niveluri: subsol, parter, etaj și mansardă. La subsol se poate găsi garaj, spații tehnice și cramă. La parter se găsește: living, bucătărie cu dining, hol, baie, birou, debara și terasă. La etaj sunt 3 dormitoare, 2 băi, terasă și hol, iar la mansardă întâlnim baie, terasă și două dormitoare. Printre dotările locuinței se pot aminti: aer condiționat, centrală termică, parchet, gresie, faianță și tapet.

                În altă zonă a Bucureștiului, în zona Băneasa mai exact, o vilă cu o suprafață utilă de 371 mp și cu un teren de 504 mp, se vinde la prețul de 530000 EUR. Și această locuință este dispusă pe mai multe niveluri, și anume: subsol, parter, etaj și mansardă. Subsolul este doar pentru central termică și pentru spațiu de depozitare, iar la parter întâlnim garaj, hol, living, bucătărie, dining, baie. La etaj se află 3 dormitoare, baie, hol și balcon, iar la mansardă găsim 2 dormitoare, hol, dressing și baie. Printre dotări, finisaje și amenajări se pot aminti: aer condiționat, centrală termică, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan dar și mobilă de bucătărie. Zona Băneasa, în care este situat imobilul, oferă acces facil spre școli, grădinițe, restaurant sau zonă verde.

                Tot în zona Băneasa, o casă cu o suprafață utilă de 300 mp, dar și cu un teren de 1100 mp, se vinde la prețul de 680000 EUR. Această locuință este dispusă pe doar două niveluri: parter și mansardă, și este compusă din 5 dormitoare, 4 băi, 3 terase, 2 dressing-uri, bucătărie, hol și living. Bucătăria este complet mobilată și utilată, iar locuința mai dispune de dotări precum aer condiționat, centrală termică, parchet, gresie și faianță.

              În zona Floreasca a Municipiului București, o casă cu o suprafață utilă de 105 mp și cu un teren de 120 mp, se vinde la prețul de 240000 EUR. Casa este dispusă pe 2 niveluri: parter și mansard și se compune din living, dormitor, 2 birouri, 2 băi, bucătărie, pivniță și pod. Printre dotări se pot enumera aer condiționat, centrală termică, parchet, gresie și faianță. Locuința este situată pe o stradă liniștită din zona Floreasca, zona care asigură acces facil la școli, grădinițe, restaurante și spații verzi.

              Bucureștiul abundă de oferte de case de vânzare, iar prețurile diferă foarte mult, de la prețuri mai mici, până la prețuri cu adevărat foarte mari, în funcție de locație, suprafață locuință, suprafață teren, finisaje, dotări și alte aspecte.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023