Oferte de apartamente de 3 camere din județul Ilfov

Oferte de apartamente de 3 camere din județul Ilfov

sursa foto: sudrezidential.ro

                   Numeroasele locuri de muncă din județul Ilfov, multe dintre acestea foarte bine plătite, dar și o piață imobiliară care să servească dorințelor noilor proprietari, au determinat foarte multe familii să se stabilească în localitățile acestui județ. Acest fapt este demonstrate de creșterea spectaculoasă a populației din acest județ, o creștere de peste 100000 de locuitori în ultimii 25 de ani. Confort sporit și mai mult spațiu la prețuri ieftine au fost principalele atuuri ale dezvoltatorilor imobiliari, când au construit ansamblurile rezidențiale. Pe lângă aceste avantaje, în multe cazuri aceștia au ținut să ofere viitorilor proprietari facilități precum spații verzi, acces facil spre București sau magazine, școli, grădinițe sau mijloace de transport în comun.

                 Cele mai căutate locuințe din ansamblurile rezidențiale noi sunt aparrtamentele de 3 camere, apartamente care sunt ideale pentru tinerele familii, dar mai ales pentru familiile cu copii. Astfel, un apartament de 3 camere semidecomandat, cu o suprafață de 85 mp, situat în orașul Bragadiru pe șoseaua Alexandriei nr. 98 – 100A, se vinde la prețul de 47799 EUR. Blocul este construit în anul 2011, iar apartamentul se vinde complet mobilat, utilat și finisat, prețul fiind ușor negociabil. Tot în Bragadiru, un apartament de 3 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 74 mp, situate la etajul 1 al unui bloc de locuințe din anul 1990, se vinde la prețul de 56000 EUR. Apartamentul a fost complet renovat de atunci și dispune de dotări precum: centrală termică, aer condiționat, ușă metalică la intrare, uși de lemn interioare, geamuri termopan, 2 balcoane închise cu geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, instalații sanitare și electrice schimbate. Apartamentul este situat Șoseaua Alexandriei, aproape de Casa de Cultură și de Raiffeisen Bank și se vinde complet mobilat și utilat.

                    Un apartament de 3 camere din Măgurele, cu o suprafață de 83 mp la care se mai adaugă 45 mp de mansardă, situat la etajul 2 al unu bloc de locuințe din 2010, se vinde la prețul de 62500 EUR. Apartamentul dispune de mansardă cu trapă pe jumătate de apartament, loc de parcare inclus, și este compus din living de 40 mp cu bucătărie open space (complet mobilată și utilată cu plită pe gaz, cuptor electric, frigider, masă de 6 persoane), 2 dormitoare cu dressing și șifonier, balcon închis cu termopan și baie complet mobilată și utilată (cadă cu Jacuzzi, mobilier de baie). Printre dotările apartamentului se pot aminti centrală termică, aer condiționat în living, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Mansarda se poate amenaja pentru a crea încă un living sau dormitor, hol și baie. Zona în care este situată locuința este la doar 150 m de pădure, într-o zonă foarte liniștită de case, distanța față de Piața Unirii fiind de doar 7 km.

                      Multe dintre aceste tipuri de locuințe pot fii achiziționate prin plata cu bani cash, creditul ipotecar sau creditul prin Programul „Prima Casă”, deoarece prețurile locuințelor de multe ori se încadrează în plafonul pentru acest program, dar și vânzătorii sunt deschiși la astfel de opțiuni de plată.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023