Oferte de chirii în Municipiul Constanța

Oferte de chirii în Municipiul Constanța

sursa foto: primaria-constanta.ro

                Pe lângă faptul că e unul dintre cele mai importante orașe din România din punct de vedere economic, Municipiul Constanța este de asemenea și un important centru universitar, având 3 universități de stat: Universitatea „Ovidius”, Universitatea Maritimă și Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. Așadar sunt suficienți de mulți studenți în Constanța care să aibă nevoie de chirii. Studențiilor care sunt în căutare de chirii li se mai adaugă și acele persoane care doresc să se relocheze, deoarece și-au găsit un loc de muncă în Constanța. Evident, piața chiriilor locală este puternic influențată de sezonul estival, când se închirează foarte multe apartamente în regim hotelier.

               În ceea ce privește chiriile pe termen lung, piața imobiliară are câteva oferte foarte interesante. Astfel, un modern apartament de 2 camere decomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Tomis Plus, se închirează la prețul de 290 EUR pe lună, în acest preț fiind inclus și un garaj. Apartamentul are o suprafață de 58 mp la care se mai adaugă un balcon de 6.5 mp, este recent mobilat și utilat și face parte dintr-un bloc de locuințe noi. Locuința se compune din 2 camere, baie, bucătărie, hol și balcon și dispune de centrală termică, gresie, faianță, parchet și geamuri termopan. Un apartament de 2 camere, situat într-un imobil nou de tip vilă din nordul stațiunii Mamaia, se închirează la prețul de 450 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 87 mp, este compus din 2 camere, baie, bucătărie, hol și balcon cu vedere deosebită spre mare. Mobilierul și finisajele sunt de lux, iar printre dotări se pot aminti: centrală termică, aer condiționat, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, încălzire în podea și marmură. Locuința se închirează complet mobilată și utilată și dispune de internet wireless și loc de parcare gratuit.

             Un alt apartament de 2 camere decomandat, foarte asemănător cu cel precedent și situate în aceeași zonă (Mamaia Nord), se închirează la prețul de 350 EUR pe lună. Apartamentul este situat la un etaj intermediar și dispune de 2 balcoane.

              Un superb apartament de 3 camere decomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Faleză Nord, se închirează la prețul de 500 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 73 mp, este compus din living, 2 dormitoare, baie, bucătărie și hol, și se închirează complet mobilat și utilat. Locuința dispune de electrocasnice precum: televizor, cuptor cu microunde, mașină de spălat, aragaz, frigider, iar printre dotări se găsesc centrală termică, aer condiționat, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

              Piața chiriilor de pe segmentul rezidențial este foarte dinamică în orașul Constanța, fie că e vorba de chirii pe termen lung sau chirii pe termen scurt sau în regim hotelier. Sunt numeroase locuințe de închiriat, dar și cererea este pe măsură, fie că vine din partea studenților, turiștilor sau doar a persoanelor care se relochează în Municipiul Constanța, după ce și-au găsit un loc de muncă în principalul oraș de pe litoralul românesc.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023