Oferte de chirii la spații comerciale în București

Oferte de chirii la spații comerciale în București

sursa foto: fotografieaeriana.eu

                   Bucureștiul este orașul din România cu cele mai mari salarii, dar și cea mai mare putere de cumpărare. Totodată, este și orașul din România cel mai tranzitat de turiști. Toate aceste aspecte încurajează deschiderea de noi afaceri în București, în special afaceri gen magazine, restaurant, baruri sau diverse alte localuri. Piața imobiliară bucureșteană abundă de oferte de chirii pentru astfel de spații, care doar așteaptă să fie preluate de antreprenori și evident să fie valorificate de către acestea. Zonele cu cele mai bune vaduri comerciale sunt Centrul Vechi, Calea Victoriei, zona Dorobanți, sau alte zone central precum Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană sau Piața Victoriei.

                   Astfel, în Centru Vechi, sau zona cu cel mai bun vad comercial pietonal, un spațiu consolidat cu o suprafață totală de 498 mp se închirează la prețul de 9000 EUR pe lună. Acest spațiu este dispus pe 3 niveluri: subsol, parter și etaj și se pretează pentru restaurant, cafenea, bar, club sau magazin. Zona în care este situată acest spațiu este foarte tranzitată, Centrul Vechi fiind epicentrul vieții de noapte în București. Pe Calea Victoriei, o altă zonă cu vad comercial foarte bun, un spațiu comercial cu o suprafață de 313 mp se închirează la prețul de 10000 EUR pe lună. Spațiul este dispus pe 2 niveluri: subsol și parter, este situat într-o zonă cu un intens trafic auto și pietonal, având o vitrină de 18 m. Printre alte avantaje ale acestui spațiu comercial se mai numără: grup sanitar, înălțime de 5 m, lift de persoane de ultimă generație, pereți rigips și tavan fals.

                 În zona Bulevardului Carol I, aproape de Parcul Soare, un spațiu de 180 mp se închirează la prețul de 1800 EUR pe lună. Acest spațiu dispune de centrală termică, contoare separate de curent, gaz și apă, instalație de aer condiționat profesională, instalație de extragere fum și 3 grupuri sanitare. Datorită faptului că dispune de aceste dotări și a faptului că e dispus pe 2 niveluri: subsol și parter, spațiul se pretează pentru pub, club sau bistro.

                Un spațiu comercial din zona Calea Dorobanților se închirează la prețul de 3500 EUR pe lună. Acest spațiu dispune de vitrină de 12 m, o suprafață de 87.88 mp și este situat într-o zonă cu un trafic auto și pietonal foarte intens.

                 Spațiile de birouri sunt la mare căutare în București, iar printre cei mai fideli clienți pentru astfel de spații sunt companiile multinaționale. În funcție de clasa de birouri, locație, facilități și alte aspect, prețul pe metru pătrat închiriat poate diferi foarte mult. Dacă în zona Pipera, metrul pătrat este la 7 EUR, în alte zone sau alte spații de birouri, prețul sare de 10 EUR. Astfel, în zona Timpuri Noi, un spațiu de birou se închirează la prețul de 11 EUR pe metru pătrat, în zona Aviației prețul pe metru pătrat este de 12 EUR, în zona parcului Herăstrău prețul pe metru pătrat ajunge la 15 EUR, iar pe Calea Victoriei, prețul pe metru pătrat poate ajunge și la 18.75 EUR.

                Ca principalul pol economic al României, Bucureștiul atrage multe companii să își desfășoare activitatea aici, iar de asemenea antreprenorii autohtoni au foarte multe oportunități de dezvoltare în București.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023