Oferte de chirii pe segmentul rezidențial în Municipiul Timișoara

Oferte de chirii pe segmentul rezidențial în Municipiul Timișoara

sursa foto: banaterra.eu

                 Municipiul Timișoara nu este doar un foarte important centru economic, ci și de asemenea un important centru universitar, mai multe universități atrăgând aici studenți din toată țara. Pe segmentul chiriilor, piața imobiliară se confruntă cu o cerere destul de ridicată atât din partea studenților, cât și din partea acelor angajați care încă nu și-au cumpărat propria locuință în Timișoara. Numărul studenților din Timișoara a ajuns la peste 57000, iar locurile de cazare în cămine studențești sunt doar 12000 locuitori. Rezultă astfel o cerere imensă de chirii din partea studenților, dar și din partea persoanelor proaspăt angajate și relocate în Timișoara.

                 Piața imobiliară locală are foarte multe oferte de chirii, cât să acopere necesarul pentru studenți sau proaspăt relocați. Chiriile pot începe de la valori de 120 EUR pe lună pentru garsoniere și pot ajunge și până la valori de peste 1500 EUR pe lună, pentru acele apartamente de 3 camere foarte luxoase. Astfel, un apartament de 1 cameră decomandat, cu o suprafață utilă de 32 mp și situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe din Timișoara, se închirează la prețul de 170 EUR pe lună. Apartamentul este îngrijit, mobilat și utilat, iar proprietarul nu accepă animale de companie. O garsonieră decomandată, cu o suprafață utilă de 28 mp, situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe de pe Bulevardul Liviu Rebreanu, se închirează la prețul de 240 EUR pe lună. Apartamentul se compune din cameră, baie, hol, bucătărie și dispune de ușă metalică la intrare, cuptor cu microunde, frigider, aragaz, mașină de spălat, TV, centrală termică și mobilier modern.

                 În ceea ce privește apartamentele de 2 camere, ofertele de chirii pentru astfel de locuințe sunt cele mai numeroase, dar și cele mai interesante. Astfel, un apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 61 mp și situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Bucovina, se închirează la prețul de 350 EUR pe lună. Apartamentul este foarte frumos amenajat, dispune de mobilier modern, finisaje de cea mai bună calitate și electrocasnice de ultimă generație. Un alt apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafață utilă de 60 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe din apropierea Universității de Medicină, se închirează la prețul de 400 EUR pe lună. Apartamentul se compune din living, dormitor, bucătărie, hol, baie și dispune de uși interioare schimbate, geamuri termopan, centrală proprie, parchet, gresie și faianță. Locuința se închirează complet mobilată și utilată.

                 Chiriile pentru apartamentele de 3 camere sunt și ele foarte căutate, prețurile pentru chirii putând să varieze foarte mult. Un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 82 mp și situat la parterul unui bloc de locuințe se închirează la prețul de 450 EUR pe lună. Apartamentul dispune de finisaje de înaltă calitate, mobilier modern, iar încălzirea se face prin centrală termică proprie.

                 Timișoara are una dintre cele mai dinamice piețe imobiliare din România pe segmentul chiriilor, piața imobiliară care reușește să acopere cu brio cerința locală de apartamente de închiriat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023