Piata Rezidentiala din Bistrita - apartamente de vanzare

Panoramica orasului bistrita

sursa foto: traveleuropa.ro

               Situat în Nord-Estul Transilvaniei, Municipiul Bistrița este reședința județului Bitrița Năsăud, fiind totodată un oraș care impresionează prin arhitectura sa. Principalele companii prezente în orașul Bistrița activează în domeniul industriei prelucrătoare de mașini, mai exact a componentelor auto. Companii precum Leoni, Rombat, Teraplast, RAAL sau Comelf sunt principalele companii prezente în Municipiul Bistrița, acestea generând un număr impresionant de locuri de muncă. Cu toate acestea, salariile la nivel județean sunt sub media națională, iar acest lucru influențează prețul mediu pe metru pătrat la apartamente, care în prezent este sub 600 EUR.

              Dar tocmai aceste aspecte, un preț mai mult decât atractiv la locuințe, cât și un număr impresionant de locuri de muncă oferit de companiile de aici, pot face din Municipiul Bistrița un adevărat magnet pentru cei care doresc să se relocheze aici. Ofertele agențiilor imobiliare includ apartamente de 1,2,3 sau 4 camere, toate la prețuri acceptabile și care ar putea fii ușor achiziționate cu bani cash, credit bancar sau prin Programul ”Prima Casă”.

               În ceea ce privește garsonierele sau apartamentele cu 1 cameră, ofertele sunt foarte variate în Bistrița. Astfel o garsonieră din zona pietonală a Municipiului Bistrița, situată într-un imobil vechi și având o suprafață de 60 mp, se vinde la prețul de 27000 EUR, ușor negociabil. Acest apartament dispune de baie, hol, bucătărie și o cameră foarte spațioasă. Un alt apartament de  1 cameră, de această dată din zona sensul vechi și cu o suprafață de 43 mp, se vinde la prețul de 27800 EUR, acest preț fiind ușor negociabil. Apartamentul este situate într-un imobil izolat termic și dispune de finisaje superioare. Acesta este compus dintr-un hol generos, cameră, bucătărie spațioasă și o baie suficient de mare. Există posibilitate de mansardare, iar instalațiile sunt de import și de înaltă generație. Apartamentul se vinde parțial mobilat, mobilă din hol fiind inclusă în preț, dar proprietarul este deschis la negocieri dacă se dorește și restul mobilei.

                În ceea ce privește ofertele de apartamente de 2 camere, acestea sunt și cele mai numeroase, de altfel pentru astfel de apartamente fiind și cererea cea mai mare. Prețurile pot diferi semnificativ în funcție de locație, finisaje sau mobilier. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Sucevei și cu o suprafață de 50 mp, se vinde la prețul de 26000 EUR. Apartamentul este compus din living, dormitor, bucătărie, baie și hol, având geamuri termopan, centrală termică, instalații electrice noi și fiind izolat atât în interior cât și în exterior.

                Un alt apartament de 2 camere, de această dată din zona Independenței se vinde la prețul de 51900 EUR, negociabil. Apartamentul este situat la un etaj intermediar al unui bloc nou de locuințe și mai dispune și de loc de parcare. Apartamentul este compus din dormitor foarte spațios cu balcon închis, living mare, bucătărie, baie și hol la intrare, toate dispuse pe 88 mp. Acest apartament este modern, cu finisaje de înaltă calitate și se vinde mobilat, mobila fiind de asemenea cu bun gust.

                Municipiul Bistrița poate fii considerat foarte atractiv din punct de vedere imobiliar, datorită prețurilor foarte bune de la apartamentele de aici și a faptului că acest oraș este pur și simplu fermecător.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023