Oferte de pensiuni de vânzare în județul Hunedoara

Oferte de pensiuni de vânzare în județul Hunedoara

sursa foto: taberesiexcursii.wordpress.com

             Județul Hunedoara are un potențial turistic cu adevărat impresionant, dar care încă nu este suficient exploatat. Fiind un județ încărcat de istorie, în care se poate găsi cetăți și vestigii arheologice dacice, Castelul Huniazilor, dar și priveliști care te lasă muted uimire în Munții Retezat, Parâng, Șureanu, Vâlcanului sau Apuseni. Cu domenii schiabile la Straja lângă Lupeni, sau Parâng lângă Petroșani, precum și multe alte zone pitorești, județul Hunedoara este o comoară de prea puțini cunoscută. Turismul poate fii colacul de salvare al unor comunități care s-au degradat economic, cum sunt unele localități din Valea Jiului, iar cu investiții constante în infrastuctura de turism, zone defavorizate din județ, dar care se bucură de peisaje impresionante, pot prospera din nou și atinge un standard de viață mult mai ridicat.

              În județul Hunedoara sunt mai multe pensiuni care sunt scoase la vânzare, în diverse zone ale județului, toate bucurându-se de „vad” turistic. Astfel, un complex turistic de lângă Orăștie, situat în apropierea cetății dacice de la Costești, se vinde la prețul de 250000 EUR. Unitatea este compusă din: 8 camere, 6  băi, 2 livinguri, 3 bucătării, piscină, pescărie, foișor,  2 grătare, terasă, loc de joacă și încălzire centrală. Suprafața totală a complexului turistic este de 3600 mp.

              În stațiunea Straja din Municipiul Lupeni, vestită pentru pârtiile sale de ski, o pensiune care are 6 etaje, se vinde la prețul de 325000 EUR. Pensiunea este de 3 stele, dispune de 20 de camere cu baie proprie, restaurant, are o suprafață utilă de 1050 mp și dispune de finisaje și dotări modern și de calitate. Unitatea turistică se poate achiziționa în 2-3 rate sau se poate prelua credit bancar cu dobândă foarte mică și este situată aproape de pârtii de ski, teleski, telecabină sau alte obietive cum ar fii Crucea Eroilor sau Schitul Straja.

                   Într-un peisaj mirific din Munții Apuseni, la 20 de km de Brad și 60 km de Deva, găsim stațiunea Vața de Jos, unde o pensiune foarte frumoasă se vinde la prețul de 500000 EUR. Pensiunea include 2 camere duble, 6 apartamente (toate camerele având băi complet echipate), restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, piscină interioară, saună, curte cu grătar, terasă, parcare proprie. Curtea pensiunii este foarte frumos amenajată cu plante ornamentale, gazon îngrijit, precum și alt mobilier de curte. Complexul turistic se află situat la 1 km din centrul stațiunii, ajungându-se foarte ușor la drumuri asfaltate.

                      În Munții Parâng, o pensiune cu o suprafață utilă de 200 mp și un teren aferent de 1814 mp, se vinde la prețul de 82800 EUR. Pensiunea este dispusă pe demisol, parter, etaj și mansard și se compune din: 2 beciuri la demisol, 2 camere, bucătărie, baie, hol și sală de mese la parter, 8 camere hol și 4 băi la etaj, iar la mansard încă nu este amenajat nimic, spațiul fiind acolo nefinisat. Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 33 de persoane în 15 camere (se iau în considerare și cele în plan de la mansardă și se află la cota 1100 în zona turistică Rusu la 10 km de Petroșani.

                      Investiția într-o unitate turistică din județul Hunedoara se poate dovedi o idee foarte bună, la ce potențial turistic are acest județ.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023