Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Brăila

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Brăila

sursa foto: sedl.alnetis.fr

                  Luat strict după numărului de locuitori, Brăila este unul dintre marile orașe ale României, însă este un oraș care a suferit enorm în ultimii 25 de ani, pierzând mare parte din activatea industrială, aproximativ 55000 de locuitori, iar piața imobiliară fiind foarte afectată de aceste aspect. Principalele companii din oraș au ca domeniu de activitate comerțul sau agricultura, aceste companii neputând genera suficiente locuri de muncă, sau să ofere salarii mari.

                  Piața imobiliară este afectată de aceste aspect sociale și economice, iar acest aspect se observă și la nivelul prețurilor pentru apartamentele de 3 și 4 camere, apartamente care sunt căutate de familiile cu copii. Prețul unui apartament de 3 camere poate varia de la 90000 RON la peste 300000 RON, în funcție de locație, finisaje sau alte aspecte. Astfel, un apartament de 3 camere, confort 2, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Apollo, se vinde la prețul de 90000 RON. Apartamentul dispune de ușă metalică, parchet obișnuit, gresie și faianță veche.  Un alt apartament de 3 camere, de această dată confort 1 decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje din zona Calea Buzăului, se vinde la prețul de 180000 lei. Apartamentul este foarte bine întreținut, dispune de centrală termică, geamuri termopan, ușă metalică, gresie, faianță și parchet laminat. Alt apartament de 3 camere decomandat, situate la parterul unui bloc de locuințe de pe Calea Buzăului, se vinde la prețul de 290000 RON. Locuința este foarte bine întreținută, spațioasă, este izolată termic în exterior, și are inclusă și o boxă la subsolul blocului. Printre dotări sunt: ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet.

                  Apartamentele de 4 camere sunt mai puține, dar și în acest caz ofertele sunt la prețuri foarte rezonabile. Astfel, un astfel de apartament de 4 camere, confort 1 decomandat, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Calea Buzăului, se vinde la prețul de 378000 RON. Apartamentul este superfinisat, dispune de 4 camere transformate în 3 camere, 2 băi, bucătărie, hol imens, balcon de împrejurul apartamentului și o grădină. Locuința are centrală termică, geamuri termopan, ușă metalică, aer condiționat, gresie, faianță, parchet laminat, sistem de alarmă și se vinde complet mobilat și utilat. Un alt apartament de 4 camere, confort 1 decomandat, situat la un etaj intermediar al unui imobil de locuințe din zona Călărașilor, se vinde la prețul de 400000 RON. Locuința dispune de loc de parcare, curte de 30 mp, boxă la subsol de 10 mp, garaj, spălătorie și pod la comun, iar în interior sunt 4 camere, 2 băi, o bucătărie. Locuința ar mai avea nevoie de renovare și finisaje, gresia, faianța și parchetul fiind învechite, dar cu toate acestea dispune de centrală termică, geamuri termopan și ușă metalică.

                  Pentru ca piața imobiliară locală la nivelul orașului Brăila să devină mai dinamică, acest municipiu trebuie să își revină din punct de vedere economic, mai ales industrial, astfel ca municipiul să redevină atractiv pentru persoane care ar dori să se relocheze în acest oraș.           


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023