Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Craiova

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Craiova

sursa foto: wikimedia.org

            Craiova este al 6-lea oraș al României după nivelul populației, iar acest lucru îi conferă pieței imobiliare un anumit dinamism. Chiar dacă industria dă semne de revenire, cele mai bune exemple fiind uzinele Ford și producătorul de material rulant Softronic, orașul s-a confruntat cu o depopulare în ultimii ani. Însă, locurile de muncă au reînceput să apară, iar cei interesați să se mute în acest oraș ar avea multe de câștigat. Craiova stă foarte bine la capitolul spații verzi, Parcul Romanescu fiind unul dintre cele mai frumoase parcuri din țară, iar iubitorii sportului pot frecventa sala polivalentă din oraș sau stadionul care urmează a se construi pe locul fostului stadion municipal. Așadar, sunt suficiente motive de relocare în Craiova, iar pentru tinerele familii cu copii, piața imobiliară locală le pune la dispoziție numeroase oferte de apartamente de 3 sau 4 camere, ideale din punct de vedere al spațiului, confortului, dar și din punct de vedere financiar.

              Prețurile apartamentelor de 3 camere pot să varieze foarte mult, în funcție de locație, suprafață și alte aspecte. Astfel, un apartament de 3 camere semidecomandat, situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe cu 10 etaje din cartierul Craiovița Nouă, zona Niela, se vinde la prețul de 42000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 52 mp, se vinde mobilat și utilat și dispune de îmbunătățiri precum ușă metalică, geamuri termopan, aer condiționat, balcon închis, Jacuzzi, gresie, faianță și parchet.

               Un alt apartament de 3 camere decomandat, de această dată de 70 mp, situate pe 2 niveluri (etaj 3 și etaj 4) al unui bloc de locuințe din zona Calea Unirii – Mercur, se vinde la prețul de 76000 EUR. La primul nivel găsim sufrageria, bucătăria, hol și baie, iar la al doilea nivel găsim 2 dormitoare, hol, baie și balcon deschis. Locuința nu dispune de îmbunătățiri și se vinde nemobilată și neutilată.

              Și prețurile pentru apartamentele de 4 camere pot să difere foarte mult, locația, suprafața și finisajele făcând diferența. Prețurile pot varia de la 42000 EUR la 150000 EUR. Un apartament de lux de 4 camere, situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 5 etaje din zonă centrală, se vinde la prețul de 130000 EUR. Apartamentul este decomandat, are o suprafață de 110 mp, și este compartimentat în living, 3 camere, 2 băi, 2 balcoane, bucătărie și hol. Printre îmbunătățiri se pot aminti: izolație termică interioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, aer condiționat, uși de lemn în interior, gresie, faianță și parchet nou. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, iar imobilul din care face parte a fost recent construit.

                      Apartamentele de 3 sau 4 camere pot fi locuințele de vis pentru multe familii tinere care își doresc spațiu și confort sporit la prețuri mai acceptabile decât casa la curte. Vânzătorii sunt în general foarte flexibili când vine vorba de modalitățile de plată acceptate, aceștia acceptând plata cu bani cash, creditul ipotecar sau Programul „Prima Casă” (pentru acele locuințe care se pot încadra în program).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.



banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023