Ansambluri rezidențiale noi în Municipiul Sibiu

Ansambluri rezidențiale noi în Municipiul Sibiu

sursa foto: wikimapia.org

                  În ultimii ani de zile, Municipiul Sibiu a reușit să atragă mai mulți investitori care au creat locuri de muncă, mai ales în industria auto, pe partea de component auto. Aceste noi locuri de muncă, unele chiar foarte bine plătite, au avut un impact pozitiv asupra puterii de cumpărare a sibienilor, iar acest lucru s-a văzut și pe piața imobiliară, Sibiul remarcându-se prin multitudinea de ansambluri rezidențiale noi construite în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari au reușit să speculuze cu success nevoia sibienilor pentru locuințe noi, dar și pentru mai mult spațiu, confort și finisaje moderne.

                 Printre ansamblurile rezidentiale din Sibiu noi care se construiesc, sau deja sunt construite, se remarcă City Residence, Magnolia Residence, Belvedere Residence, grupul de dezvoltatori din zona Selimbar si Calea Cisnadiei.   Magnolia Residence este situat pe Calea Surii Mici, in apropierea zonei industriale Vest a Sibiului, a autostrazii si aeroportului. Proiectul imobiliar este cel mai mare din Sibiu si cuprinde constructia a 1200 apartamente si spatii comerciale si birouri. Ansambul rezidential din Sibiu este amplasat pe un teren de 51000 mp, cu alei amenajate, trotoare, spatii versi si locuri de joaca, iluminat exterior, parcari amenajate. Apartamentele se predau finisate la cheie si se ofera garantie, probabil singurul dezvoltator din Sibiu care ofera garantie.

                 Ansamblul rezidențial City Residence se compune din 10 blocuri și însumează 400 de apartamente de 2 și 3 camere, de diferite tipuri. Astfel, pentru apartamentele de 2 camere sunt 4 tipuri, iar pentru cele de 3 camere sunt 9 tipuri. Astfel, un apartament de 2 camere de tip 4, cu o suprafață utilă de 53.79 mp, la care se mai adaugă un balcon de 9.48 mp, se vinde la prețul de 42500 EUR. Apartamentul se compune dintr-un living generos de 27.45 mp cu bucătărie open space, dormitor matrimonial, baie suficient de spațioasă, hol și un balcon de 9.48 mp, în care se poate intra atât din dormitor, cât și din living.

                 Un apartament de 3 camere de tip penthouse (tip 6), cu o suprafață utilă de 76.56 mp, la care se mai adaugă o terasă de 38.41 mp și un balcon de 3 mp, se vinde la prețul de 63500 EUR. Apartamentul se compune dintr-un living spațios cu bucătărie open space, dormitoare, 2 băi, un balcon care are accesul dintr-un dormitor și o terasă spațioasă, în care se poate intra atât din living cât și din celălalt dormitor. Aceste apartamente se predau la stadiul finisat, printre finisaje sau dotări enumerându-se: izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet de cea mai bună calitate, instalație și obiecte sanitare. Apartamentele au racordurile făcute pentru toate utilitățile, iar ansamblul rezidențial dispune și de parcare amenajată.

                  Belvedere Residence este situat in cartierul Turnisor din Sibiu, pe str. Ogorului. Ansamblul rezidential din Sibiu cuprinde 3 etape de dezvoltare, prima etapa este finalizata, sunt finalizate si vandute 6 imobie. Etapa 2 de dezvoltare incepe in primavara 2018 cu tipuri noi de apartamente si garsoniere.

                 Dezvoltatorul este foarte flexibil în privința modalităților de plată, fiind acceptate plata cu bani cash, creditul ipotecar sau creditul prin Programul „Prima Casă”. Ansamblul rezidențial oferă astfel apartamente spațioase, confortabile și cu finisaje de înaltă calitate la prețuri foarte avantajoase.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023