Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Deva

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Deva

sursa foto: primariadeva.ro

                   Cu o populație cu puțin peste 60000 de locuitori, Municipiul Deva este în momentul de față cel mai populat oraș din județul Hunedoara și totodată orașul cu cele mai bune perspective economice. Infrastructura rutieră și feroviară în continuă devoltare, încă mai au potențial de a atrage investiții în economie și prin urmare de a creea alte locuri de muncă. În ultimii ani s-a observant și o cosmetizare a orașului, cu scopul de a atrage turiști, mai ales la Cetatea Devei, dar și alte spații din oraș au fost amenajate, pentru a face orașul cât mai atractiv. Spațiile verzi, locurile de joacă din oraș, sau locurile de muncă pot să facă din oraș o atracție pentru tinerele familii care vor să se stabilească aici, din alte localități ale  județului, sau chiar din afara acestuia.

                    Cele mai bune locuințe pentru tinerele familii, sau cele cu copii, sunt apartamentele de 3 și 4 camere, pentru că oferă mai mult spațiu și confort, la prețuri semnificativ mai mici față de casele cu curte. Piața imobiliară din Deva nu duce lipsă de oferte pentru astfel de apartamente, ofertele fiind chiar numeroase și pe toate gusturile și buzunarele. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe nou de pe strada Pietroasa,se vinde la prețul de 89999 EUR. Apartamentul are o suprafață de 88 mp, este compus din 2 dormitoare, 2 băi, living, bucătărie cu dining, dressing, hol și balcon cu vedere spre Cetate. În prețul locuinței este inclus și garajul de sub bloc, iar printre dotările apartamentului se numără: izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, obiecte sanitare noi, electrocasnice de ultimă generație, gresie, faianță, parchet și uși interioare din lemn masiv. Locuința se vinde complet mobilată și utilată. Un alt apartament de 3 camere, de această dată semidecomandat și situate la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje dintr-o zonă liniștită, se vinde la prețul de 41000 EUR negociabil. Locuința are o suprafață de 63 mp, iar printre îmbunătățiri se pot enumera: geamuri termopan, ușă metalică la intrare, centrală termică, balcon închis cu termopan, aer condiționat, instalație electrică și sanitară nouă, gresie, faianță și parchet din lemn masiv. Locuința se vinde cu bucătăria complet mobilată și utilată și este situată într-o zona foarte bună, aproape de Școala Nr. 5, piață, bănci, Lidl, Profi  și farmacie.

                  În privința apartamentelor de 4 camere, ofertele sunt mai puțin numeroase, însă chiar și acestea sunt suficient de interesante. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de pe strada Pietroasa, se vinde la prețul de 60000 EUR. Apartamentul este compus din 4 camere, 3 balcoane, 2 băi, hol, bucătărie și cămară și dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet laminat.

                   Apartamentele de 3 și 4 camere rămân cele mai căutate tipuri de locuințe de către tinerele familii, iar de multe ori aceste pot fii cumpărate cu bani cash, credit ipotecar sau credit prin Programul „Prima Casă”.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023