Oferte de apartamente de 2 camere în Municipiul Constanța

Oferte de apartamente de 2 camere în Municipiul Constanța

sursa foto: adevarul.ro

                    Constanța este unul dintre cele mai dinamice orașe din România din punct de vedere imobiliar, iar acest lucru se datorează anumitor aspect cum ar fii: locurile de muncă din oraș, puterii de cumpărare și turismului practicat intensive în această zonă. Totuși, dacă în anul 1992, orașul avea o populație de aproximativ 350000 locuitori, la ultimul recensământ orașul avea o populație de aproximativ 283000 de locuitori, pierzând în 20 de ani aproape 70000 de locuitori, iar trendul este în continuare descendent. Dar acest aspect nu a influențat negativ foarte mult piața imobiliară locală, prețul mediu pe metru pătrat la apartamente fiind de aproximativ 930 EUR, unul dintre cele mai mari prețuri din țară.

                     Piața imobiliară din Constanța oferă multe alternative pentru cei interesați de a achiziționa apartamente de 2 camere. Aceste tipuri de apartamente sunt dintre cele mai căutate, fie că ar putea fii folosite doar pentru locuit, sau ca locuință de vacanță care să fie închiriată în regim hotelier. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din zona Casei de Cultură, se vinde la prețul de 43500 EUR. Apartamentul are o suprafață de 50 mp, la care se mai adaugă un balcon de 3.67 mp și este compus din 2 camere, baie, bucătărie, hol și balcon. Printre dotările apartamentului se pot aminti geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Zona în care este situat apartamentul asigură acces facil spre orice zonă a orașului, fiind aproape de școli, grădinițe, magazine, bănci și mijloace de transport în comun, iar apartamentul oferă o panoramă deosebită asupra Mării Negre și este renovat recent.

                   Un alt apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje din zone Casei de Cultură, se vinde la prețul de 42000 EUR negociabil. Apartamentul are o suprafață de 55 mp și este compus din 2 camere, bucătărie, baie, hol și balcon închis. Gresia, faianța și parchetul sunt mai vechi, însă apartamentul dispune și de alte îmbunătățiri precum aer condiționat și geamuri termopan. Zona în care este situat apartamentul este foarte aproape de magazine și centre comerciale cum ar fii: Kaufland, Lidl, Metro și Maritimo. De asemenea, zona oferă acces facil spre orice zonă a orașului, fiind aproape de mijloace de transport, școli, grădinițe, farmacii etc. 

                   Un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe cu 8 etaje din zona Tomis 3, se vinde la prețul de 54900 EUR. Apartamentul are o suprafață de 56 mp, se vinde cu bucătărie mobilată și utilată și este compus din 2 camere, baie, bucătărie, hol și balon. Printre dotări se pot enumera termoizolație exterioară, aer condiționat, parchet, gresie și faianță. Zona în care este situat apartamentul este foarte liniștit și asigură acces facil spre toate zonele orașului.

                   Printre modalitățile de plată acceptate de către vânzători se numără: plata cu bani cash, creditul ipotecar sau Programul „Prima Casă”, vânzătorii fiind de obicei flexibili în a accepta diverse modalități de plată.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023