Nivelul chiriilor în Municipiul Brașov

Nivelul chiriilor în Municipiul Brașov

sursa foto: romaniatourism.com

                    Brașovul este unul dintre cele mai mari, mai importante și mai dinamice orașe din România. Fiind un important centru economic al României, precum și un centru universitar, toate acestea nu au cum să nu influențeze piața imobiliară. Din ceea ce privește prețul apartamentelor, în Brașov se găsesc printre cele mai scumpe apartamente din țară, iar la nivelul chiriilor, situația este similară. Fie că e vorba de studenți, sau doar persoane care lucrează în Brașov și au nevoie de o locuință, cu toții sunt afectați de prețurile chiriilor din Brașov.

                     Ofertele agențiilor imobiliare abundă de apartamente de închiriat în Municipiul Brașov. Fie că e vorba de apartamente de 1,2 sau 3 camere, ofertele sunt numeroase și sunt pe toate gusturile. În ceea ce privește apartamentele cu 1 cameră, sau garsonierele, prețurile pot varia de la mai puțin de 200 de EUR, până la prețuri de peste 400 de EUR. Astfel, un apartament de 1 cameră, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Răcădău, se închiriază la prețul de 200 EUR pe lună. Acest apartament are 38 mp, dispune de centrală termică, ușă metalică, gresie, faianță, parchet, arată foarte bine și se închiriează complet mobilat și utilat.

                        Un alt apartament de 1 cameră, situat la etajul unei case din zona centrală, se închiriază la prețul de 280 EUR pe lună. Apartamentul este semidecomandat, superfinisat, dispune de geamuri termopan, ușă metalică, centrală proprie, gresie, faianță, parchet, mobilă modernă și se închirează complet mobilat și utilat.

                         În ceea ce privește apartamentele de 2 camere, ofertele sunt mult mai numeroase, prețurile putând diferi în funcție de locație, finisaje, suprafață și alte aspect. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Griviței, se închiriază la prețul de 320 EUR pe lună. Apartamentul este complet renovat, are o suprafață de 57 mp și dispune de centrală proprie, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Un alt apartament de 2 camere decomandat, de această dată la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Răcădău se închiriază la prețul de 400 EUR pe lună. Apartamentul dispune de o suprafață de 54 mp, geamuri termopan, centrală proprie, mobilier nou, gresie, faianță și parchet nou. Locuința are 2 camere, o baie, o bucătărie, un balcon închis, loc de parcare și boxă la subsol.

                     În privința ofertelor de apartamente de 3 camere, acestea sunt mai puțin numeroase decât cele de 2 camere, iar în unele cazuri chiar mai ieftine, diferența fiind dată de locație și finisaje. Astfel, un apartament de 3 camere din zona Răcădău, cu o suprafață de 76 mp, se închiriază la prețul de 350 EUR pe lună. Apartamentul este situate la un etaj intermerdiar al unui bloc de locuințe din zona Molidului și este compus din 3 camere, 2 băi, 2 balcoane, dintre care unul este închis, bucătărie cu cămară inclusă și alt spațiu de depozitare. Apartamentul se vinde parțial mobilat și utilat.

                    Toți cei pentru care achiziția unei locuințe nu este încă o opțiune, pot alege din multitudinea de oferte de locuințe de închiriat în Municipiul Brașov, pentru a găsi locuința potrivită.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023