REFORMEX iti ofera informatie completa si reala

REFORMEX

sursa foto: reformex.ro

Mediul imobiliar poate fi plin de suisuri si coborasuri, in special pentru cei care nu stiu exact cum stau lucrurile.

Birocratia poate da adevarate batai de cap celor care nu cunosc domeniul, si tocmai din acest motiv, cei de la REFORMEX s-au mobilizat astfel incat sa ii poata ajuta pe cei care doresc sa-si duca la bun sfarsit planurile fara batai de cap si intr-un timp cat mai scurt.

Pe Reformex.ro, ai posibilitatea de a descoperii informatii esentiale cu privire la modalitatile prin care poti intra in legalitate totala cu constructia dumneavoastra, fie ca este vorba despre un imobil realizat pentru uzul personal, o casa, fie ca este vorba despre un imobil construit pentru vanzare sau pentru a fi inchiriat.

In cazul in care ai o constructie fara autorizatie sau pur si simplu nu s-a respectat autorizatia initiala,  indiferent ca a trecut o perioada mai mare de timp sau doar cateva saptamani sau luni, in momentul in care vei avea nevoie de toate actele, vei putea constata ca ai probleme cu unul dintre cele mai importante documente – autorizatia de constructie.

Din pacate, cadrul legislativ la noi in tara, nu ajuta oamenii fiind destul de ambiguu. In acest fel, fie din neatentie fie pur si simplu din pricina unor informatii eronate, te poti trezi ca ai comis o contraventie, astfel ca, vei cauta in cel mai scurt timp, o rezolvare sigura, rapida si legala.

La numai un simplu click distanta, accesand Reformex.ro, poti descoperii un ghid de intrare in legalitate cu constructia, ghid unde iti sunt prezentate aspecte esentiale cu privire la aceasta operatiune atat de importanta.

Din pricina birocartiei care mai mult pune bete in roate si a legislatiei care nu a fost gandita in scopul de a ajuta oamenii, pot exista diverse probleme nu doar in ceea ce priveste intrarea in legalitate a unei constructii, ci si din alte puncte de vedere.

Astfel, tot prin intermediul platformei Reformex.ro, ai posibilitatea ca, daca ai o problema in acest sens, sa poti gasi un ghid de schimbare de destinatie a unui imobil, ghid care de asemenea este complet si plin de informatii care te pot ajuta astfel incat sa iti poti duce la bun sfarsit planurile, in cel mai scurt timp.

De exemplu, daca ai un apartament la parterul unui bloc si doresti sa il transformi intr-un salon, intr-un magazin ori intr-un cabinet medical, trebuie sa stii ca acest lucru implica schimbarea destinatiei, schimbare care se va face doar cu acordul vecinilor. Cu siguranta ca, acest aspect este cunoscut de foarte putine persoane, fapt pentru care, pot interveni amanari si mult timp pierdut, pana in momentul in care afacerea poate fi deschisa pentru prima data.

Accesand portalul online Reformex.ro, oricine are posibilitatea de a se documenta corespunzator atat in ceea ce priveste intrarea in legalitate cu orice tip de constructie, cat si in ceea ce priveste schimbarea destinatiei unui imobil, plus multe, multe altele.

Acestea fiind spuse, esti invitat sa accesezi Reformex.ro si cu siguranta aici poti gasi raspunsurile pe care le cauti.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023