Oferte de chirii pentru spații comerciale, industrial sau de birouri din Municipiul Ploiești

Oferte de chirii pentru spații comerciale, industrial sau de birouri din Municipiul Ploiești

sursa foto: spatii-industriale-ploiesti.ro

Poziționarea foarte bună față de București, o foarte bună infrastructură rutieră și feroviară, precum și resursele minerale deja existente în zonă, au transformat Ploieștiul într-unul dintre cele mai importante centre economice ale României. Numărul mare de companii prezente aici demonstrează faptul că în Ploiești există condiții propice pentru dezvoltarea de afaceri. Fie că e vorba de hale industriale sau logistice, spații comerciale sau doar spații de birouri, astfel de spații sunt la mare căutare în Ploiești, însă și ofertele sunt pe măsură, venind în sprijinul antreprenorilor interesați să investească în acest oraș pentru dezvoltarea afacerii sale.

În ceea e privește spațiile pentru birouri, ofertele sunt destul de numeroase și la prețuri mai mult decât rezonabile, comparativ cu alte orașe mari sau chiar cu Bucureștiul. Astfel, un spațiu de birouri clasa A, având o suprafață utilă de 1000 mp, se închirează la prețul de 7 EUR pe mp pe lună, sau la prețul total de 7000 EUR pe lună. Acest spațiu face parte dintr-o clădire nouă, dispune de lift, locuri de parcare, dar și cei interesați pot închiria ce suprafețe își doresc. O clădire de birouri din Ploiești, cu regim de înălțime de parter, 2 etaje și mansardă și o suprafață utilă de 700 mp, se închirează la prețul de 3000 EUR pe lună, sau 3.5 EUR/mp/lună. La fiecare nivel suprafața utilă e de 200 mp, mai puțin la mansardă, fiecare etaj fiind compartimentat în 6 încăperi decomandate, holuri și grupuri sanitare. Clădirea dispune de 4 căi de acces, 21 de aparate de aer condiționat, punct termic propriu, geamuri termopan, acoperiș din țiglă metalică și se pretează pentru birouri, cabinete medicale sau clinică medicală.

Ofertele de spații industriale sau logistice sunt și acestea prezente pe piața imobiliară din Ploiești, ca în orice oraș în plină dezvoltare economică. Astfel, o hală cu o suprafață utilă de 450 mp, situată în zona Mihai Bravu, cu intrare de pe strada Apelor, pe platforma industrial Fero, se închirează cu prețul de 1500 EUR. Hala are o deschidere de 12 m, nu are stâlpi intermediari, înălțimea la streașină este de 4 mp utili, iar cea la coamă de 6 m. Această hală dispune de pereți și uși antifoc, izolație termică foarte bună, învelitoare din panouri cu grosimi între 50 și 70 mm, dar și de 2 centrale termice și calorifere pentru birouri și depozit. O altă hală industrială, de această dată din zona industrială Brazi, se închirează la prețul de 1500 EUR pe lună. Hala are o suprafață utilă de 1000 de mp, a fost construită în anul 2008 și se pretează pentru activități industriale sau pentru depozit.

Spațiile comerciale oferite spre închiriere sunt și acestea foarte numeroase, iar ofertele sunt tentante. Astfel, un spațiu comercial de 110 mp, tip open space, situat la parterul unui bloc de 8 etaje din zona centrală a Ploieștiului, se închirează cu prețul de 1200 EUR pe lună. Spațiul se pretează pentru magazine, bănci sau alte activități comerciale.

Ploieștiul este un oraș prietenos cu businessul și antreprenoriatul, iar numeroasele oferte pentru chirii de birouri, spații industrial/logistice și spații comerciale susțin această idee.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023