Oferte de chirii de spații comerciale sau de birouri din Municipiul Iași

Oferte de chirii de spații comerciale sau de birouri din Municipiul Iași

sursa foto: spatiiiasi.ro

               Municipiul Iași este unul dintre cele mai atractive orașe din țară pentru business, iar faptul că poate furniza resursa umană de cea mai bună calitate, a atras foarte mulți investitori străini sau antreprenori, care au generat locuri de muncă în oraș. Având printre cele mai mari populații din țară, la care se mai adaugă și aproximativ 60000 de studenți, orice afacere de tip magazine, restaurant, bar sau club poate să prospere în oraș, cu condiția ca acestea să fie poziționate într-un vad comercial foarte bun. Fie că e vorba de spații comerciale sau spații de birouri, astfel de spații sunt disponibile pe piața imobiliară din Municipiul Iași.

                 În  privința spațiilor de birouri, ofertele sunt foarte diversificate și numeroase, însă și cererea este pe măsură. Fie că vorbim de firme de IT, sau de alte firme de servicii, spațiile de birouri de tip clasa A sunt foarte căutate la nivel local. Astfel, un spațiu de birouri de 2000 mp din zona ceentrală a Municipiului Iași, se închirează la prețul de 22000 EUR pe lună. Acest spațiu are o suprafață de 2000 mp dispusă pe 3 niveluri, parter și 2 etaje. Spațiul dispune de dotări precum mochetă de trafic intens, parchet tehnologic, tavan casetat, sistem de climatizare cu 2 țevi cu aport de aer proaspăt prin chillere și ventiloconvectoare, geamuri termopan low-e cu argon și tâmplarie de aluminiu. Clădirea dispune de locuri de parcare, iar în prețul chiriei mai sunt incluse și paza 24/7, curățenie și mentenanță. Zona în care se află clădirea de birouri asigură acces facil la mijloacele de transport în comun și spre alte puncte de interes din zonă.

             O altă clădire de birouri de clasa A, situată semicentral, se închirează la prețul de 30000 EUR. Clădirea în cauză, Iași Business Center oferă spre închiriere 5000 mp la un preț de 6 EUR pe metru pătrat. Clădirea dispune de 1300 mp/etaj, spațiu tip open space, pardoseală tehnologică, tavan fals, sistem de încălzire și aer condiționat prin ventiloconvectoare, sistem antiincendiu, generator electric, pereți cortină și piatră naturală, acces clădire cu cartelă magnetică, recepție și sevicii de pază, parcare generoasă, telefonie și internet prin fibră optică.

              În ceea ce privește spațiile comerciale, chiriile pe metru pătrat fiind uneori mai mici decât cele pentru spații de birouri. Astfel, un spațiu comercial de 575 mp, din zona Copou și la 300 m de Fundație, se închirează la prețul de 2 EUR pe metru pătrat. Spațiul este pretabil pentru clinic medicală, cabinete medicale, restaurant, cafenea, market etc. Spațiul este situat într-o zona cu trafic intens pietonal. Un alt spațiu comercial situat în zona Palas din centrul Iașului, cu o suprafață de 70 mp, se închirează la prețul de 1000 EUR pe lună. Spațiul are vitrină de 5 m lungime, dispune de centrală termică, aer condiționat, geamuri termopan, iar spațiul este de tip open space.

                Iașul dispune de multe spații comerciale sau de birouri de închiriat, fiind un oraș foarte propice mediului de business.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023