Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Slatina

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Slatina

sursa foto: http://adevarul.ro

                   Municipiul Slatina este un important centru industrial în ceea ce privește producție de aluminium sau de anvelope pentru autovehicule. Locurile de muncă în astfel de domenii sunt suficient de bine plătite, tocmai de aceea salariul mediu net în județ este mai mare decât în alte județe din zonă. Acest aspect influențează și piața imobiliară, crescând numărul tranzacțiilor imobiliare și implicit valoarea apartamentelor. Slatina poate fi astfel un oraș interesant pentru tinerele familii sau familiile cu copii, datorită locurilor de muncă care sunt în astfel de companii. Pentru astfel de familii, cele mai potrivite locuințe sunt apartamentele de 3 sau 4 camere, deoarece oferă spațiu și confort sporit la prețuri mai bune în comparație cu acele locuințe la curte.

                   În ceea ce privește apartamentele de 3 camere, ofertele sunt numeroase și foarte diversificate, iar prețurile pot varia de la valori de sub 20000 EUR, până la valori de peste 75000 EUR. Astfel, un cochet apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață de 75 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, se vinde la prețul de 55000 EUR. Locuința dispune de izolație termică exterioară, finisaje foarte moderne,ușă metalică la intrare, geamuri termopan, aer condiționat, gresie, faianță, parchet și se vinde complet mobilată și  utilată. Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 72 mp și situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Crișan (ultracentral), se vinde la prețul de 56000 EUR. Apartamentul are ca dotări izolație termică exterioară, centrală termică, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță și parchet. Locuința se vinde complet mobilată și utilată, fiind incluse toate electrocasnicele existente în locuință.

               Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 70 mp și situate la etajul 4  al unui bloc de locuințe de 4 etaje dintr-o zonă liniștită a Municipiului Slatina, se vinde la prețul de 54000 EUR. Locuința are două balcoane, dispune de finisaje de foarte bună calitate, instalație electrică și termică complet schimbate, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat.

             Pentru apartamentele de 4 camere ofertele sunt mai puțin numeroase, însă cel puțin la fel de interesante. Prețurile pot varia de la valori de sub 45000 EUR, până la valori de peste 70000 EUR, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 90 mp și situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de 4 etaje de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, se vinde la prețul de 56500 EU negociabil. Apartamentul dispune de 2 băi, balcon, izolație termică exterioară, centrală termică, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, gresie, faianță și parchet.  În preț este inclusă și o parte din mobilă cum ar fi mobila de bucătărie, dressing sau dulap de pe balcon.

                Foarte multe astfel de locuințe din Slatina pot fi achiziționate cu bani cash, prin credit bancar sau prin Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023