Oferte de case sau vile din județul Ilfov

Oferte de case sau vile din județul Ilfov

sursa foto: irishvilla.ro

               O creștere spectaculoasă de populație, multe locuri de muncă bine plătite sunt doar câțiva dintre factorii care au contribuit la dezvoltarea imobiliară a județului Ilfov. Foarte multe persoane din generația tânără, sau tinere familii au optat pentru județul Ilfov ca loc pentru locuința lor personală. Piața imobiliară din Ilfov a pus la dispoziția doritorilor foarte multe oferte de locuințe de vânzare, în funcție de bugetul și nevoile fiecărei familii sau persoane. Astfel, județul abundă de apartamente noi de 1, 2 sau 3 camere, dar putem întâlni și multe case de vânzare, pentru acele familii care doresc să aibă mai mult confort, spațiu și să locuiască la curte. Iar cum prețurile din București sunt foarte mari, dezvoltatorii imobiliari au speculat acest aspect și au construit ansambluri rezidențiale de case sau vile în localitățile limitrofe Bucureștiului, la distanțe de 10-15 km de centrul Bucureștiului.

                Prețurile pentru case sau vile sunt de cele mai multe ori foarte accesibile, iar ofertele sunt numeroase și variate. Astfel, o casă de 4 camere, cu o suprafață utilă de 128 mp și cu un teren de 232 mp, situată în Pantelimon, se vinde la prețul de 75900 EUR. Proprietatea dispune de 4 camere, 2 băi, 2 terase, o bucătărie internă și una de vară și gard de beton și este racordată la canalizare, hidrofor, gaz, curent, internet și cablu TV. Locuința se vinde parțial mobilată. O casă la cheie cu o suprafață utilă de 200 mp, din zona Pantelimon – Cernica, se vinde la prețul de 44999 EUR. Locuința are un regim de înălțime de parter plus un etaj, este compusă din 3 dormitoare, living cu bucătărie open space, 2 băi, dressing, hol. Casa este racordată la rețeaua de apă, are curent trifazic, dispune de toate finisajele, dar se vinde nemobilată.

                    O casă foarte modernă, cu o suprafață utilă de 240 mp, din comuna Pantelimon, se vinde la prețul de 79000 EUR negociabil. Proprietatea dispune de apă curentă și puț cu hidrofor, canalizare și fosă septică, curent, gaz, cablu TV și internet. Printre dotările locuinței se mai pot enumera două garaje, terasă de 40 mp cu ieșire din dormitorul matrimonial, dar și supraveghere video a locuinței.

                   O supebă casă cu curte spațioasă din comuna Otopeni, având o suprafață utilă de 226 mp, iar curtea de 896 mp, se vinde la prețul de 195000 EUR. Casa are un regim de înălțime de parter plus etaj și este compusă astfel: la parter găsim un living foarte spațios, hol central, dormitor, baie, bucătărie și 2 terase, iar la etaj găsim 2 dormitoare, hol, baie, dressing, balcon și terasă acoperită. Curtea dispune de plante ornamentale, pomi fructiferi, gazon, foișor, grătar, oferind o veritabilă oază de liniște în zona rezidențială a Otopeniului. Proprietatea se află în imediata apropiere a pădurii Centrului de Geriatrie „Ana Aslan”, iar casa se vinde complet mobilată și utilată.

                   Toate aceste locuințe se află situate relativ aproape de București și sunt foarte tentante la preț pentru cei care își doresc să trăiască la curte și să aibă spațiu și confort sporit. De cele mai multe ori modalitățile de plată acceptate sunt plata cu bani cash, creditul ipotecar sau creditul prin Programul „Prima Casă” (ultimele două variante depinzând de prețul locuinței și de binevoința vânzătorilor).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023