Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere în Municipiul Galați

Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere în Municipiul Galați

sursa foto: blog.kudoybook.com

                 Municipiul Galați, al 8-lea oraș al României după populație, este unul dintre cele mai importante orașe ale României și totodată unul dintre cele mai importante centre economice din zona Moldovei. Situat pe malul Dunării, orașul s-a dezvoltat în jurul portului fluvial, al șantierului naval și al combinatului siderurgic, fiind un oraș puternic industrializat în regimul comunist. Dar acești  coloși industriali au început să decadă și nu mai au forța economică de altădată, iar acest lucru se reflect în șomajul, salariile oferite în oraș, precum și  exodul masiv la populației din ultimii 25 de ani. Alte companii care mai ridică nivelul economic al orașului sunt Arabesque, Arcada Company, Mairon, NAVROM S.A., Prutul etc. Dacă în anul 1992, orașul avea o populație de peste 326000 locuitori, în prezent populația orașului a scăzut sub 250000 de locuitori. Așadar, Galațiul a pierdut în 25 de ani între 75000 și 80000 de locuitori.

                 Toate aceste aspecte, depopularea masivă, nivelul șomajului mai ridicat, precum și salariile la un nivel mai scăzut, s-au reflectat și în piața imobiliară, numărul tranzacțiilor imobiliare sau prețul locuințelor fiind mai redus față de orașe asemenătoare din țară. Astfel, în ceea ce privește garsonierele de Galați, ofertele nu sunt chiar așa de numeroase, dar sunt la prețuri acceptabile și pot părea interesante. Astfel, o garsonieră semidecomandată, confort 1, situată la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Port, se vinde la prețul de 48000 RON. Garsoniera are o suprafață de 22 mp, dispune de ușă metalică, aer condiționat, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. O altă garsonieră confort 1, de această dată decomandată și situată la parterul unui bloc de locuințe din zona Tiglina 1, se vinde la prețul de 22500 EUR. Garsoniera dispune de geamuri termopan, ușă metalică la intrare, parchet, gresie, faianță, boiler și se vinde complet mobilată și utilată.

                  În privința apartamentelor de 2 camere, ofertele pentru astfel de apartamente sunt foarte numeroase, dar și cererea e pe măsură, astfel de locuințe fiind ideale pentru tinerele familii. Prețurile pentru astfel de locuințe pot să difere foarte mult, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona Micro 18, se vinde la prețul de 31000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 54 mp, dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet și este compus din 2 camere, bucătărie, hol, baie cu fereastră și balcon închis. Un alt apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din cartierul Siderurgiștilor, se vinde la prețul de 33000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 51 mp și dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și geam la baie.

                 Prețurile garsonierelor sau a apartamentelor cu 2 camere din Galați sunt foarte accesibile, iar modalitățile de plată acceptate sunt plata cu bani cash, credit ipotecar sau Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023