Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Suceava

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Suceava

sursa foto: romaniatv.net

                Municipiul Suceava este unul dintre cele mai frumoase orașe din zona Moldovei, și totodată un oraș cu un potențial economic încă rămas neexploatat. Chiar dacă nu mai are importanța de altădată, când aici era Cetatea de Scaun a Moldovei, unde domnea Ștefan cel Mare, Suceava își păstrează farmecul și frumusețea și atrage nu doar turiști cât și oameni care doresc să se stabilească aici, mai ales din alte localități ale județului. Orașul dispune de centre comerciale, instituții de învățământ foarte bune, spital, spații verzi suficiente, multe edificii din perioada medieval, dar și o bună infrastructură rutieră, feroviară și aeriană, aeroportul local având și curse internaționale.

                Puterea de cumpărare se reflectă și în piața imobiliară, unde sunt foarte multe oferte de apartamente de 3 și 4 camere, foarte multe dintre aceste oferte fiind foarte interesante. Ofertele de apartamente de 3 camere sunt printre cele mai numeroase, dar și printre cele mai variate. Prețurile pot începe de la valori de sub 25000 EUR și pot urca până la valori de 115000 EUR, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 80 mp, situat la etajul 4 al unui bloc de cărămidă de pe strada Mărășești, se vinde la prețul de 49500 EUR. Apartamentul dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, balcon închis cu termopan, centrală termică, aer condiționat, uși interioare complet schimbate, gresie, faianță și parchet. În prețul apartamentului mai sunt incluse mobilierul și electrocasnicele existente. Un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 63 mp, și situat la etajul 2 al unui bloc de cărămidă din cartierul Areni, se vinde la prețul de 55000 EUR negociabil. Locuința dispune de centrală termică, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

                  Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 120 mp și situat la etajul 1 al unui bloc nou de locuințe de pe strada Ilie Ilașcu, se vinde la prețul de 115000 EUR negociabil. Apartamentul dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, centrală termică, 2 aparate de aer condiționat, sistem de alarmă, 2 băi, uși interioare din lemn masiv, gresie, faianță și parchet din lemn masiv. Bucătăria vine complet mobilată și utilată, iar în prețul apartamentului intră și garajul individual, cu acces de pe casa scării.

                   În privința apartamentelor de 4 camere, ofertele sunt mai puțin numeroase, însă sunt foarte interesante. Prețurile pot să difere de la valori de sub 40000 EUR, până la valori de peste 90000 EUR, în funcție de mai multe aspecte. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 90000 EUR și situat la parterul unui bloc de locuințe situat aproape de Universitatea Ștefan cel Mare, se vinde la prețul de 90000 EUR. Apartamentul dispune de cele mai moderne finisaje, iar mobila și electrocasnicele sunt de ultimă generație.

                  Apartamentele de 3 și 4 camere sunt printre cele mai căutate locuințe de către tinerele familii, iar oferta de astfel de locuințe din Municipiul Suceava este destul de generoasă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023