Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere din Municipiul Deva

Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere din Municipiul Deva

sursa foto: hunedoaraplus.ro

                 Județul Hunedoara este unul dintre cele mai urbanizate județe din România, fiind la începutul aniilor 90 și unul dintre cele mai industrializate județe din țară. Industria energetică, extractivă și metalurgică fiind pilonii industriali pe care se sprijinea județul. De atunci și până în prezent, multe orașe din județ au decăzut puternic din punct de vedere economic, orașe precum Călan, Petrila, Aninoasa, Uricani sau chiar Hunedoara, iar în prezent județul se remarcă prin șomajul ridicat, lipsa oportunităților pe piața forței de muncă și o depopulare masivă. Municipiul Deva, reședința județului Hunedoara, nu împărtășește aceeași soartă ca și orașele mai sus amintite, având parte de șomaj mai mic decât în restul județului, dar și de mai multe locuri de muncă la dispoziție. Iar perspectivele sunt foarte bune, în contextual finalizării lucrărilor la autostradă, care pot aduce noi oportunități economice pentru acest oraș.

                 Piața imobiliară resimte o revenire după anii de criză, revenire cauzată de investițiile în infrastuctură care au generat și vor mai genera alte locuri de muncă. În privința garsonierelor din Deva, piața imobiliară locală dispune de suficient de multe oferte pentru diverse bugete sau nevoi. Astfel, o garsonieră de 42 mp, situată la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje izolat termic din Cartierul Gojdu, se vinde la prețul de 18000 EUR. Printre îmbunătățirile locuinței se pot enumera ușă metalică la intrare și geamuri termopan noi. O altă garsonieră, cu o suprafață de 35 mp, situată la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona McDonald’s, se vinde la prețul de 22999 EUR. Locuința dispune de centrală termică, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, aer condiționat și se vinde complet mobilată și utilată. Printre electrocasnice se pot număra: frigider, mașină de spălat, cuptor electric și televizor LCD.

                  În privința apartamentelor de 2 camere, ofertele sunt foarte numeroase, dar și cererea este pe măsură. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, având o suprafață de 55 mp și situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe dintr-o zonă liniștită, aproape de Lidl, se vinde la prețul de 33000 EUR. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, iar printre îmbunătățiri se pot număra ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet. Un apartament de 2 camere decomandat, cu o suprafață de 48 mp și situate la parterul unui bloc de locuințe nou din Cartierul Dorobanți se vinde la prețul de 40000 EUR. Apartamentul dispune de centrală termică, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și este compus din dormitor, living, bucătărie, baie, hol și dressing. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, dar dispune și de loc de parcare privat.

                    Cele mai multe oferte de locuințe de vânzare de pe piața imobiliară din Deva sunt cele pentru apartamente de 2 camere. Marea majoritate a garsonierelor și apartamentelor de 2 camere din Municipiul Deva se pot plăti cu bani cash, credit ipotecar sau credit prin Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023