Oferte de apartamente de 3 sau 4 camere din Botoșani

Oferte de apartamente de 3 sau 4 camere din Botoșani

sursa foto: apartamentelavanzare.ro

                 Municipiul Botoșani este un oraș interesant din Nord-Estul țării, și totodată, este probabil cel mai ”verde” oraș din România, datorită abundenței de spații verzi din oraș. Doar judecând după acest aspect, Botoșaniul poate fi un loc minunat pentru familii cu copii. Iar cum ideale pentru astfel de familii sunt locuințele cu 3 sau 4 camere, piața imobiliară din Botoșani nu duce lipsă de apartamente de 3 sau 4 camere, unul mai frumos ca altul. Prețurile pot diferi în funcție de locație, finisaje sau alte aspecte. Multe astfel de apartamente sunt la prețuri accesibile, iar proprietarii sunt deschiși la modalități de plată precum bani cash, credit bancar sau Programul ”Prima Casă”.

                 Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață de 72 mp din zona Gheorghe Filipescu se vinde la prețul de 37000 EUR. Apartamentul este compus din 3 camere, 2 băi, 2 balcoane, 1 bucătărie și mai dispune de centrală termică. Un alt apartament de 3 camere, complet renovat de pe strada Ștefan Luchian se vinde la prețul de 55000 EUR. Apartamentul este compus din 3 camere, o baie, o bucătărie și un balcon dispuse pe 65 mp. Acest apartament dispune de geamuri termopan, centrală termică, instalații electrice și sanitare complet noi, ușă metalică, gresie, faianță și parchet modern.

             Pentru familiile care își doresc și au nevoie de mai mult spațiu și confort, pe piața imobiliară sunt oferte de apartamente de 4 camere foarte moderne, care de asemenea vin și acestea la prețuri foarte bune. Astfel, un apartament de 4 camere, de 88 mp, situat la un etaj intermediar într-un bloc de locuințe din spatele Parcului Mihai Eminescu, se vinde la prețul de 66000 EUR. Apartamentul este compus din 4 camere, 2 băi, 2 balcoane, dressing, debara și bucătărie și dispune de uși de lemn interioare noi, parchet din lemn masiv,  centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, instalații complet noi, precum și izolare termică exterioară. Acest apartament se vinde complet renovat, mobilat și utilat.

              Un apartament de 4 camere din zona centrală Bazar Select, cu o suprafață de 95 mp, se vinde la prețul de 72000 EUR. Acest apartament se află la etajul 8 al unui bloc de locuințe din zona mai sus amintită, având o mansard compartimentată, 4 camere, 2 băi, 2 balcoane și o bucătărie. Locuința dispune de centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet bine întreținut. Un alt apartament de 4 camere, situat la etaj intermediar al unui bloc de locuințe de pe Calea Națională, în zona magazinului Profi, se vinde la prețul de 65000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 90 mp și este compus din 4 camere, 2 balcoane, 2 băi și o bucătărie. Locuința dispune de centrală termică, aer condiționat, geamuri termopan, gresie și faianță nouă și se predă complet mobilat și utilat.

              Calitatea aerului poate fi un aspect important când vine vorba de relocare, iar Botoșaniul este lider național în ceea ce privește acest aspect. Prețurile locuințelor de aici sunt foarte accessible, iar acest lucru nu poate fi decât încurajator pentru achiziția de locuințe în Municipiul Botoșani.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023