Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Târgu Mureș

Oferte de apartamente de 3 și 4 camere din Municipiul Târgu Mureș

sursa foto: vederi.inmures.ro

             Municipiul Târgu Mureș se dovedește a fi un loc foarte plăcut pentru a locui sau a întemeia o familie. Sunt oferte de locuri de muncă în oraș, salariile sunt la nivel bun, iar ofertele de locuințe sunt destul de numeroase și diversificate. Târgu Mureș este și un centru universitar, fiind recunoscut la nivel național mai ales pentru Universitatea de Medicină și Farmacie. Sunt suficient de mulți studenți care aleg să rămână în oraș, își găsesc un loc de muncă sau își întemeiează o familie.

              Astfel, tinerele familii, sau familiile cu copii optează pentru locuințele de 3 sau 4 camere, pentru că acestea oferă un confort și spațiu sporit la prețuri mai mici decât o locuință la casă. Piața imobiliară din Târgu Mureș nu duce lipsă de astfel de oferte, ba chiar are suficient de multe astfel de oferte. Pentru apartamentele de 3 camere, prețurile pot să difere foarte mult, de la valori de sub 40000 EUR până la valori de 90000 EUR, sau chiar mai mult. Astfel de locuințe sunt foarte multe, dar și cererea este foarte mare. Un apartament de 3 camere decomandat, confort 1, situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de 4 etaje, de pe strada Transilvaniei din cartierul Tudor, se vinde la prețul de 67000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 72 mp și este compus din 3 camere, 2 băi, bucătărie și hol. Locuința dispune de pivniță, copertină, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se vinde complet mobilată și utilată.

                În aceeași zonă, un apartament de 3 camere, situat pe 2 niveluri la etajul 4 plus mansardă, într-un bloc nou situat în zona Transilvaniei, cartier Tudor, se vinde a prețul de 83000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 78 mp, dispune scară interioară, 2 băi, izolație termică exterioară, centrală proprie, aer condiționat, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

               Ofertele pentru apartamente de 4 camere sunt ceva mai puțin numeroase, dar sunt și multe dintre aceste oferte foarte interesante. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, desfășurat pe 2 niveluri, (etajul 4 plus mansardă) într-un bloc de locuințe din zona Domus (ultracentral) se vinde la prețul de 106000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 130 mp, este compus din 3 dormitoare, living, 2 băi, hol, bucătărie se vinde cu garaj sub bloc și complet mobilat și utilat. Printre dotări se pot enumera: centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Un apartament de 4 camere decomandat, confor 1 lux, situat într-un bloc nou de locuințe din cartierul Tudor, se vinde la prețul de 130000 EUR plus TVA. Locuința are o suprafață utilă de 185 mp, dispune de 4 camere, 2 băi, bucătărie și hol. Printre dotări se pot enumera: izolație termică exterioară, centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Pentru garaj se plătește în plus 15000 EUR plus TVA.

                    Apartamentele de 3 și 4 camere sunt opțiuni foarte bune pentru acele familii care doresc spațiu și confort sporit, la prețuri mult mai acceptabile față de locuințele la casă sau la vilă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023