Chirii la spațiile comerciale din Bistrița

Chirii la spațiile comerciale din Bistrița

sursa foto: hailabord.ro

                Bistrițenii se pot mândri cu un oraș foarte frumos, cu multe case medieval și mai ales cu centru vechi foarte frumos amenajat. Centrul vechi a devenit doar pietonal, iar acesta reprezintă cel mai bun vad comercial din oraș. Fie că e vorba de magazine, cafenele sau restaurante, aceasta este cea mai bună locație din oraș unde astfel de afaceri pot prospera. De asemenea, pentru spații de birouri, sunt preferate și alte zone, dar și acestea tot în apropiere de centrul orașului. Arhitectura deosebită au transformat acest oraș într-unul turistic, iar dacă Bistrița are beneficia de o infrastructură și mai bună, care să conecteze orașul mai rapid față de alte zone ale țării, atunci numărul turiștilor ar crește considerabil. Cert e că potențial turistic există în acest oraș, fiind unii care consider Bistrița drept surioara Sibiului.

                 Deschiderea unui afaceri de tip cafenea, bar sau restaurant în centrul vechi poate fii o idee foarte bună. Un spațiu care se pretează pentru astfel de activități, situat în centrul vechi pe pietonală, se închiriază la prețul de 1000 EUR pe lună. Spațiul ocupă o suprafață de 170 mp, are 3 încăperi din care una la subsol și așteaptă un antreprenor care poate să valorifice această locație, prin deschiderea unei afaceri profitabile.

                 Pentru activități comerciale, de genul unor magazine de legume – fructe, sau magazine alimentar, un spațiul care se pretează la astfel de activități se închiriază la prețul de 220 EUR pe lună. Acest spațiu este situat într-o zonă cu vad comercial foarte bun, în zona Decebal mai exact, și este compus din 2 încăperi: una mai spațioasă care poate fi folosită pentru magazine, sau depozit de legume – fructe, și un hol cu baie. Suprafața totală este de 50 mp, iar spațiul are ieșire la trotuar și este ocupabil imediat.

              Agențiile imobiliare au și oferte de spații de birouri, majoritatea în zona centrală, pretabile pentru activități avocatură, notariat, contabilitate sau alte tipuri de servicii. Un astfel de spațiu, situate în centrul vechi pe pietonală, compus din scară interioară, spațiu la parter și la etaj, baie, hol și bucătărie se închiriează la prețul de 270 EUR pe lună, ușor negociabil. Acest imobil dispune și de o curte interioară de 70 mp. Un spațiu de birouri nou, cu o suprafață totală de 105 mp, se închiriază la prețul de 690 EUR pe lună. Spațiul este nou, în zona centrală, aproape de parc, are finisaje superioare și este compus din cameră mare cu intrare în birou, bucătărie spațioasă, hol mare și 2 băi.

               Fie că e vorba de afaceri precum cafenele, baruri, restaurante, sau activități de birou precum cabinet de avocatură, mediator, notar public, firmă de contabilitate sau doar e vorba de un birou administrativ pentru o companie, agențiile imobiliare au oferte diversificate în Municipiul Bistrița. Astfel de afaceri au un potențial foarte bun, iar Bistrița este locul propice pentru dezvoltarea de astfel de afaceri, iar chiriile pentru astfel de spații, chiar și în zonă ultracentrală, sunt la prețuri mai mult decât rezonabile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023