Oferte de locuințe de 3 și 4 camere din Municipiul Baia Mare

Oferte de locuințe de 3 și 4 camere din Municipiul Baia Mare

sursa foto: zmbm.ro

                  Municipiul Baia Mare este un oraș care s-a dezvoltat prin intermediul industriei metalurgice și a mineritului, însă în momentul de față aceste ramuri ale industriei au decăzut, locul lor fiind preluat de industria electronică (echipamente electrice) și industria prelucrării lemnului (mobilier). Salariul mediu net din județ este printre cele mai mici din țară, iar lipsa locurilor de muncă a generat un șomaj destul de ridicat. Toate aceste aspecte influențează piața imobiliară din oraș, construcțiile noi fiind relativ puține în comparație cu alte orașe cu o populație asemănătoare. Puterea de cumpărare scăzută, dar și degradarea solului au făcut ca locuințele noi să nu fie foarte frecvente în Baia Mare.

                  Totuși, Baia Mare este un oraș frumos, cu împrejurimi foarte frumoase și care poate fi un loc frumos în care să locuiești cu familia. Cele mai recomandate locuințe pentru tinerele familii sau pentru familiile cu copii sunt locuințele de 3 și 4 camere, deoarece aceste oferă mai mult spațiu și confort la un preț foarte bun. De altfel, ofertele pentru apartamente de 3 camere sunt și foarte numeroase, însă și cererea e pe măsură. Prețurile pot varia de la valori de sub 40000 EUR, până la valori de peste 65000 EUR, în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață de 70 mp și situat la parterul unui bloc de locuințe de 4 etaje de pe strada Grănicerilor, se vinde la prețul de 39000 EUR. Apartamentul dispune de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și 2 băi.

                   Un alt apartament de 3 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 70 mp și situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 4 etaje de pe strada Olteniei, se vinde la prețul de 65000 EUR negociabil. Locuința dispune de 2 băi, beci, garaj sub bloc, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet.

                   Deși se mai găsesc apartamente de 4 camere la prețuri mai mici de 50000 EUR, marea majoritate a acestora se vând la valori de peste 50000 EUR sau chiar peste 60000 EUR. Astfel, un apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 75 mp și situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de 4 etaje de pe Bulevardul București, se vinde la prețul de 54000 EUR negociabil. Locuința dispune de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și se vinde complet mobilată și utilată.

                    Un alt apartament de 4 camere decomandat, cu o suprafață utilă de 100 mp și situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe de 8 etaje de pe strada Transilvaniei, se vinde la prețul de 69000 EUR. Apartamentul are ca dotări ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet.

                    Apartamentele de 3 și 4 camere din Baia Mare sunt destul de căutate, mai ales cele de 3 camere, dar și ofertele sunt pe măsură. Ca modalități de plată acceptate pentru astfel de locuințe se numără plata cu bani cash, creditul ipotecar și creditul prin Programul „Prima Casă”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023