Oferte de garsoniere sau apartamente de 1 cameră în Municipiul Timișoara

Oferte de garsoniere sau apartamente de 1 cameră în Municipiul Timișoara

sursa foto: descoperalocuri.ro

               Municipiul Timișoara este cel mai important și mai dezvoltat oraș din vestul țării și totodată unul dintre cele mai mari orașe din țară. Ca număr de locuitori, populația este pe un trend ascendent, fiind unul dintre puținele orașe din țară în care populația a crescut. Datorită poziționării sale strategice, în vestul României, o forței de muncă calificate și a infrastructurii existente, Timișoara a reușit să atragă numeroși investitori care au generat locuri de muncă, locuri de muncă care la rândul lor au atras persoane din afara orașului sau județului pentru a se stabili în oraș. Faptul că Timișoara este și un puternic centru universitar, acest factor a înlesnit stabilirea studenților în oraș după terminarea facultății.

                Piața imobiliară din Timișoara este una dintre cele mai dinamice din țară, cu numeroase proprietăți tranzacționate și cu un preț mediu pe metru pătrat la apartamente printre cele mai ridicate din țară, preț care se apropie de 1000 EUR. În ceea ce privește ofertele de apartamente de 1 cameră, sau garsoniere, acestea pot porni de la valori de sub 15000 EUR și pot urca până la valori de peste 65000 EUR, diferențele de preț fiind date de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte.

                Astfel, un apartament de 1 cameră semidecomandat, cu o suprafață utilă de 34 mp și situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe dintr-o zonă liniștită a Timișoarei, se vinde la prețul de 34000 EUR. Locuința se compune din cameră, bucătărie, debara de 2 mp, baie și dispune de uși de interior noi, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Apartamentul oferă o priveliște deosebită spre malul Begăi și se vinde complet mobilat și utilat. Un alt apartament de 1 cameră, de această dată decomandat, cu o suprafață utilă de 38 mp și situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de pe strada Dâmbovița, se vinde la prețul de 40000 EUR. Apartamentul a fost complet renovat recent, dispune de instalație electrică nouă, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și balcon închis. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat și dispune de electrocasnice precum: televizor LED, aragaz, hotă, frigider și mașină de spălat. Locația apartamentului este ideală, aproape de Profi, Piața Aurora, canalul Bega și stații de transport în comun.

                Un apartament cu 1 cameră semidecomandat, cu o suprafață utilă de 36 mp și situate la etajul 1 al unui imobil de 2 etaje din Piața Unirii, se vinde la prețul de 55000 EUR. Apartamentul este bine îngrijit, se compune din cameră, baie și bucătărie și mai dispune și de o boxă la demisolul clădirii.

               Piața imobiliară din Timișoara are suficient de multe oferte pentru apartamente de 1 cameră sau garsoniere, oferte diversificate și multe dintre ele foarte interesante. Astfel de locuințe pot fi achiziționate prin plata cu bani cash, credit ipotecar sau prin programul „Prima Casă”. Apartamentele de 1 cameră pot fi achiziționate fie ca locuință proprie, fie pentru a fi ulterior închiriate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023