Oferte de garsoniere si apartamente din Municipiul Buzau

Foto orasul Buzau

sursa foto: adevarul.ro

            Municipiul Buzău este un oraș situat la 100 de km de București, fiind reședința județului cu același nume. Acesta are o populație de aproximativ 115000 locuitori, fiind al 18-lea oraș din România după populație. Cel mai ridicat nivel al populației s-a înregistrat la recensământul din 1992, Buzăul avea o populație de 148000, iar de atunci până în prezent Buzăul a pierdut peste 30000 de locuitori. Economia județului se bazează pe industria alimentară, iar această industrie nu generează suficiente locuri de muncă, iar aceștia nu sunt suficient de bine plătite. Acest lucru influențează și piața imobiliară, tranzacțiile imobiliare fiind relativ puține, iar prețurile la locuințe în Buzău fiind mai mici față de alte orașe asemănătoare.

              Apartamentele de 1 și 2 camere au prețuri rezonabile și pot fii achiziționate cu bani cash, credit bancar sau Programul ”Prima Casă”. În ceea ce privește ofertele de garsoniere, sau apartamente de 1 cameră, acestea sunt destul de puține la număr. Astfel o garsonieră decomandată, situată la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Bulevardului Unirii Sud, s-a vândut la prețul de 25000 EUR. Locuința este nemobilată, necesită renovare și o centrală termică, deoarece este debranșată de la sistemul centralizat de încălzire, dar are ușă metalică și geamuri termopan. În aceeași zonă, aproape de Carrefour Market, o garsonieră situată la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe de 10 etaje, se vinde la prețul de 31000 EUR.  Garsoniera a fost renovată în 2012, este complet utilată având mașină de spălat, frigider, TV, aragaz și se vinde cu baia și bucătăria complet mobilate și utilate. Printre dotări se pot aminti: izolație exterioară, ușă metalică, geamuri termopan (având și balcon închis cu geamuri termopan), centrală termică, instalație electric nouă, gresie, faianță și parchet. Prețul de 31000 EUR este ușor negociabil.

                   În ceea ce privește apartamentele 2 camere, ofertele sunt mai numeroase, iar prețurile pot diferi în funcție de locație, finisaje, suprafață și alte aspect. Astfel, un apartament de 2 camere situat într-un bloc de locuințe nou din zona Unirii Sud, se vinde la prețul de 36000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 50 mp, este semidecomandat, instalații separate, este complet mobilat și utilat. Mobilierul este complet nou, iar apartamentul este dotat cu Smart TV, mașină de spălat, frigider,  hotă, centrală termică, geamuri termopan, faianță, gresie și parchet. Apartamentul este foarte bine întreținut, este situate într-o zonă liniștită la doar 1 minut de Bulevardul Unirii, 5 minute de Piața Centrală și 8-10 minute de centrul orașului.

                   Un alt apartament de 2 camere, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din aceeași zonă (Unirii Sud), se vinde la prețul de 46000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 54 mp, dispune de finisaje de înaltă calitate și se vinde complet mobilat și utilat. Printre îmbunătățiri se pot aminti: aer condiționat, geamuri termopan, ușă metalică, gresie, faianță, parchet, rulouri. Apartamentul este situate într-o zonă foarte bună aproape de magazine, farmacii, școli, spital, bănci sau stații de transport în comun.

                   Cei interesați de a achiziționa apartamente în Buzău, pot apela cu încredere la agențiile imobiliare, pentru a consulta ofertele acestora.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023