Bacau – aspecte ale pietei imobiliare

Orasul Bacau

sursa foto: Facebook

                  Municipiul Bacău este al doilea cel mai important oraș al Moldovei după Iași, iar din punct de vedere imobiliar este văzut o piața emergent unde investițiile în proiecte imobiliare noi încep să prindă contur. Din punct de vedere economic și al salariilor, Bacăul este din nou pe locul secund în această regiune, iar acest aspect conferă un dinamism mai mare pieței imobiliare. Spațiile verzi fac orașul și mai atractiv pentru cei care doresc să se stabilească aici, iar prețurile locuințelor sunt mai accesibile în comparație cu orașe similar din țară.

                În ofertele agențiilor imobiliare sunt foarte multe oferte pentru locuințe de 1,2, 3 sau 4 camere. De exemplu, un apartament de 1 cameră (garsonieră), confort 1, poate porni de la 17000 EUR și poate ajunge și la prețuri de peste 27000 EUR. Cele mai multe oferte sunt pentru apartamente de 2 camere, acestea fiind și cele mai căutate. Astfel, un apartament de 2 camere decomandate, complet renovat mobilat și utilat se vinde la prețul de 44000 EUR. Apartamentul este situat la un etaj intermediar al unui imobil situat în zona Orizont și este compus din 2 camere, 1 baie, 1 bucătarie, dispuse pe 51 mp. Un alt apartament situat la etaj intermediar într-un imobil situat în zonă ultracentrală, se vinde la prețul de 46000 EUR. Apartamentul este mobilat modern, bine întreținut și dispune de geamuri termopan și centrală termică.

                 Pentru cei interesați de mai mult spațiu și confort, pot opta pentru apartamentele de 3 camere din oferta agențiilor imobiliare, mai ales dacă sunt familii cu copii. Oferta este foarte variată și pentru acest gen de locuințe, de la prețuri mai accesibile la prețuri mai piperate, în funcție de nevoile fiecărui client. Astfel, un apartament de 3 camere decomandate de 65 mp, situat la parterul unui imobil din zona Bistrița Lac, se vinde la prețul de 50000 EUR. Apartamentul este complet renovat și dispune de 3 camere, 2 băi, 1 bucătărie și un balcon închis, fiind izolat la interior și exterior. Un alt apartament de 3 camere decomandat de 70 mp, situate la etaj intermediar al unui bloc de locuințe în zonă ultracentrală, se vinde la prețul de 600300 EUR. Apartamentul dispune de aer condiționat, centrală termică cu încălzire prin pardoseală, geamuri termopan, instalație sanitară complet schimbată, gresie și faianță nouă și se vinde complet mobilat.

              Vânzătorii sunt flexibili și de obice acceptă ca modalități de plată bani cash, credit bancar sau credit prin Programul ”Prima Casă”. Ofertele pentru apartamente de 4 camere sunt mai rare, dar se pot găsi apartamente de 4 camere începând de la 52000 EUR și chiar mai scumpe de 82000 EUR.

 

              Dacă doriți să locuiți într-unul dintre cele mai frumoase orașe din zona Moldovei, care are din abundență spații verzi și locuințe la prețuri mai accesibile (cel puțin față de Iași), atunci achiziția unei locuințe în Bacău poate fi o idee foarte bună, aici fiind numeroase apartamente, case sau vile de vânzare, în funcție de gusturi, buget sau preferințe.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023