Case sau vile de vânzare în Municipiul Brașov

Piața imobiliară din Brașov – oferte de apartamente de 1 și 2 camere

sursa foto: wikipedia.org

                 Familiile mai înstărite care doresc să aibă mai mult spațiu, mai mult confort, care nu doresc să împartă un imobil cu mai multe familii și care doresc să aibă propria curte, aceste familii vor opta pentru achiziția de case sau vile în Brașov. Toate împrejurimile Brașovului abundă de oferte de astfel de locuințe, dar a locui la casă cu curte în Municipiul Brașov are cu siguranță un farmec aparte. Sunt foarte multe oferte de case sau vile în Municipiul Brașov, dar și cererea este mare, deoarece sunt chiar și familii de străini care doresc să se relocheze în acest oraș, iar aceștia optează de obicei pentru astfel de locuințe.

                 Prețurile unor astfel de case pot diferi în funcție de locație, finisaje, sau starea în care se află imobilul respective, dar agențiile imobiliare au în portofoliul lor foarte multe astfel de locuințe, pentru gusturile și bugetele clienților. Astfel, în zona Scheii Brașovului, aproape de Biserica Sfânta Treime, o casă cu 3 camere și cu o suprafață de 150 mp, se vinde la prețul de 125000 EUR. Casa este dispusă pe 2 niveluri, la parter fiind o bucătărie plus living și baie, iar la etaj fiind două dormitoare și o baie. Casa dispune și de o curte unde se pot parca 2 mașini, bucătăria este mobilată și utilată, iar printre dotări se pot aminti centrală proprie, gresie, faianță și uși din lemn.

                 Pentru amatorii de lux, o casă din zona ultracentrală a Brașovului se vinde la prețul de 349000 EUR. Casa este situată în zona magazinului Star, este dispusă pe 3 niveluri și are o suprafață de 230 mp cu o curte de 60 mp. La parter casa dispune de un antreu, living, bucătărie, baie și dressing, la etaj sunt 3 dormitoare cu propria baie și dressing, iar la mansardă mai este o cameră cu o baie. Printre dotări se pot aminti geamuri termopan, centrală proprie, gresie, faianță parchet, Jacuzzi și sistem de alarmă. Casa se vinde complet mobilată și mai are dispune de beci și garaj.

                  O casă din zona Drumul Poienii, o zonă foarte liniștită se vinde la prețul de 320000 EUR. Imobilul nu este nou, însă e renovat în totalitate. Această locuință este dispusă pe mai multe niveluri, astfel: subsol, parter și etaj. La subsol se poate găsi o pivniță, o încăpere amenajată pentru o cramă și camera tehnică pentru central termică. La parter este un living, bucătărie, baie, birou și terasă închisă. La etaj se poate găsi un dormitor cu baie proprie, un dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie și terasă. Printre alte dotări se numără geamuri termopan cu tâmplărie de lemn, centrală proprie, uși schimbate de lemn. În acest moment locuința nu e finisată, dar viitorul proprietar are posibilitatea de a pesonaliza finisajele.

                   Pentru toți cei interesați de a se muta în Brașov la casă sau vilă, ofertele sunt foarte multe, pe toate gusturile și buzunarele. Prețurile diferă în funcție de locație, finisaje, teren aferent și suprafața utilă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023