Oferte de garsoniere din județul Ilfov

Oferte de garsoniere din județul Ilfov

sursa foto: primariachitila.ro

                   Județul Ilfov este județul din România cu cea mai spectaculoasă creștere demografică din România, în ultimii 25 de ani înregistrându-se o creștere de peste 100000 de locuitori, creștere care se datorează dezvoltării Municipiului București spre exterior. Astfel s-au creeat foarte multe locuri de muncă în județul Ilfov, dar și mulți oameni care lucrează în București locuiesc în județul Ilfov. Piața imobiliară a prins viață, foarte multe locuințe noi construindu-se aici, terenul disponibil fiind din abundență. Fie că vorbim de Voluntari, Bragadiru, Popești – Leordeni, Pantelimon, Chitila sau Măgurele, astfel de localități s-au dezvoltat foarte mult din punct de vedere economic și imobiliar. Spre deosebire de București, județul Ilfov a putut oferi locuințe foarte bune, atrăgând astfel o mulțime de tineri sau familii tinere, în căutare de locuințe la prețuri acceptabile.

                  Tocmai acest aspect a fost speculat de dezvoltatorii de locuințe din județul Ilfov, proiectele lor adresându-se acelor persoane în căutare de locuințe la prețuri foarte bune, dar care și să asigure o conexiune foarte bună cu Capitala României, deoarece mulți dintre aceste persoane lucrează în București. Ofertele de garsoniere din județul Ilfov sunt foarte numeroase, dar și prețurile diferă în funcție de locație, suprafață, finisaje sau alte aspecte.

                  Astfel, o garsonieră de 25 mp semidecomandată, situată la parterul unui bloc de locuințe de 3 etaje din Bragadiru, se vinde la prețul de 23300 EUR. Locuința dispune de toate utilitățile, se predă finisată la cheie și mai dispune de centrală termică, instalații sanitare noi, geamuri termopan, gresie, faianța și parchet. Zona în care este situată locuința asigură acces facil spre mijloace de transport în comun (RATB). Vânzătorul acceptă pe lângă plata cu bani cash și plata prin credit ipotecar sau credit prin Programul „Prima Casă”. O garsonieră decomandată, cu  suprafață de 27 mp, situată la etajul 2 al unui bloc de locuințe din Măgurele, se vinde la prețul de 27000 EUR. Locuința este situată într-o zonă foarte bună din Măgurele, dispune de toate utilitățile și se poate cumpăra doar cu bani cash.

                Un ansamblu nou de locuințe din Pantelimon, oferă spre vânzare garsoniere sau studiouri (apartamente cu 1 cameră mai spațioase), la prețuri foarte accesibile. Garsonierele au o suprafață utilă de 35.5 mp, iar prețul acestora este de 28000 EUR. Studioul are o suprafață utilă de 41.09 mp și se vinde la prețul de 32500 EUR. Aceste prețuri includ boxă la subsolul blocului, precum și loc de parcare. Printre dotările locuințelor se pot aminti centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Locuințele dispun de toate utilitățile disponibile, iar pe lângă locuri de parcare, ansamblul rezidențial mai dispune de spații verzi și arhitectură modernă. Ca amplasament, ansamblul rezidențial se află situat în apropiere de Selgros și de stația de metrou Pantelimon, accesul spre alte mijloace de transport în comun fiind de asemenea foarte facil. Locuințele pot fii achiziționate prin plata cu bani cash, credit ipotecar sau creditul prin Programul „Prima Casă„.

                 Piața imobiliară din județul Ilfov are un potențial extraordinar și are încă foarte mult loc de dezvoltare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023