Oferte de chirii pentru spații comerciale din Craiova

Oferte de chirii pentru spații comerciale din Craiova

sursa foto: impressivemagazine.com

                   Într-un oraș precum Craiova, în care industria începe să își revină, serviciile pot de altfel beneficia de pe acest progress economic pe plan industrial. Din punct de vedere turistic, Craiova începe să se remarce tot mai mult, având multe de oferit turiștilor, iar aeroportul din oraș s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, cu o creștere constantă a traficului de pasageri. Toate aceste aspecte contribuie la dezvoltarea de afaceri în Municipiul Craiova, piața imobiliară locală oferind multe oferte pentru chirii de spații comerciale, de birouri sau chiar spații industrial sau logistice.

                 Spațiile industriale sau logistice sunt de obicei la marginea orașului, având un preț mai degrabă modic pe metru pătrat, dar avantajul acestor spații e că de multe ori acestea au foarte mulți metri pătrați. O hală industrială de 400 mp, situată la drumul European Craiova – Filiași, se închirează cu prețul de 2,50 EUR pe metru pătrat, rezultând astfel un preț de 1000 EUR. Hala este betonată, dispune de birou, toalete, bucătărie, acces autocamion și parcare betonată. O hală cu o suprafață de 1000 mp, de pe strada Sărari, fiind compusă din 300 mp de birouri, iar restul de 700 mp reprezentând hala, se închirează la prețul de 4 EUR pe metru pătrat. Spațiul dispune de o curte betonată de 900 mp, acces TIR și se pretează pentru depozite.

                Un spațiu comercial, situate în Centrul Vechi al Craiovei se închirează la prețul de 3500 EUR pe lună. Spațiul dispune de o suprafață de 500 mp și constă într-o construcție nouă și modern dispusă pe 2 niveluri. Acest spațiu se pretează pentru birouri, clinică medicale, sau cabinete medicale, sau alt gen de spații comerciale. O clădire de birouri, situată pe strada Milcov și dispusă pe 3 niveluri: parter și 2 etaje, se închirează la prețul de 1500 EUR pe lună. Spațiul are o suprafață de 430 mp, având toalete și bucătărie la fiecare etaj, dar și curte aferentă.

             În ceea ce privește spațiile comerciale pentru restaurant sau localuri, piața imobiliară din Craiova are câteva oferte interesante de chirii pentru astfel de spații. Astfel, un spațiu de 1500 mp, cu destinație restaurant cu terasă, din zona centurii Craiovei se închirează la prețul de 1200 mp. O clădire dispusă pe mai multe niveluri, cu interior nerenovat și cu o suprafață de 460 mp, se închirează la prețul de 2800 EUR. La parter, imobilul are expunere la 3 străzi, și se preteză cel mai bine pentru un restaurant cu terasă, iar la etaj clădirea poate fii  transformată într-un boutique hotel. Se oferă chiriașului posibilitatea de a renova spațiul după bunul plac. Clădirea este situată în centrul vechi al Craiovei.

               Craiova este un oraș în care antreprenoriatul are mult de câștigat, iar spațiile industriale sau de depozitare, spațiile de birouri sau spațiile comerciale, oferă cele mai bune condiții pentru desfăsurarea în condiții optime a activităților economice. Piața imobiliară din Craiova dispune de foarte multe astfel de spații, în funcție de cerințele și nevoile celor interesați să își deschidă un business în Craiova.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023