Nivelul chiriilor pe segmentul rezidențial în Municipiul Cluj – Napoca

Nivelul chiriilor pe segmentul rezidențial în Municipiul Cluj – Napoca

sursa foto: panoramio

             Municipiul Cluj – Napoca este cunoscut la nivel național drept unul dintre cei mai importanți poli economici din țară, dar totodată și unul dintre cele mai importante centre universitare. Asta înseamnă foarte multe locuri de muncă în oraș, dar și foarte mulți studenți care vin să studieze la Cluj-Napoca. Fie că e vorba de o relocare pentru persoane care tocmai și-au găsit un loc de muncă, sau studenți care au nevoie de chirie în Cluj – Napoca, piața imobiliară locală este foarte generoasă cu ofertele de chirii pentru apartamente. Cererea fiind de altfel și foarte mare, prețurile chiriilor sunt și acestea foarte piperate.

             Prețurile la chirii pentru garsoniere pot varia foarte mult, în funcție de locație, suprafață și alte aspecte. Astfel, o garsonieră confort 1, situată la un etaj intermediar dintr-un bloc de locuințe de 4 etaje din zona străzii Bucium din cartierul Mănăștur se închirează la prețul de 200 EUR pe lună. Locuința este compusă din cameră, bucătărie, hol și baie, se predă complet mobilată și utilată și dispune de geamuri termopan,ușă metalică la intrare, gresie, parchet și faianță. O altă garsonieră, de această dată în zona cartierului Grigorescu, se închirează la prețul de 300 EUR pe lună. Locuința are o suprafață utilă de 35 mp, este situată într-un imobil nou tip vilă și este compusă din bucătărie tip open space cu cameră de zi, hol și baie. Garsoniera este mobilată și utilată cu gust și dispune și de loc de parcare în curte.

                 În ceea ce privește ofertele cu apartamente de 2 camere, acestea sunt chiar mai numeroase, iar doritorii au de unde alege. Un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Donath din cartierul Grigorescu se închirează la prețul de 350 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 55 mp, este compus din living, dormitor, bucătărie, hol și baie și dispune de centrală termică proprie, geamuri termopan și ușă metalică la intrare. Locuința se închirează complet mobilată și utilată. Un alt apartament de 2 camere decomandat, situat la un etaj intermediar la unui bloc de locuințe din zona Calvaria, se închirează la prețul de 400 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață utilă de 65 mp și dispune de 2 camere, bucătărie, baie, hol, balcon închis, loc de parcare și se închirează complet mobilat și utilat. Printre dotări se numără centrală termică proprie, geamuri termopan, ușă metalică la intrare, parchet, gresie și faianță.

                  Piața imobiliară din Cluj – Napoca are și oferte de chirii pentru apartamente de 3 camere. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona străzii Nicolae Titulescu, se închirează la prețul de 550 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 70 mp, este compus din 3 camere fiecare cu balcon închis, bucătărie închisă, 2 băi și hol. Locuința dispune de finisaje de calitate și mobilier modern, iar printre dotări se pot aminti centrală termică, geamuri termopan și ușă metalică la intrare.

                 Piața chiriilor din Cluj – Napoca, pe segmentul rezidențial, este una dintre cele mai dinamice din țară.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023