Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Cluj – Napoca

Oferte de apartamente de 3 camere din Municipiul Cluj – Napoca

sursa foto: wikipedia.org

              Cluj – Napoca este unul dintre puținele orașe din România care se află pe un trend ascendent din punct de vedere demographic. Numeroșii studenți care vin să studieze la Cluj-Napoca au un impact pozitiv asupra populației orașului, deoarece mulți dintre ei rămân aici pentru a-și întemeia familii, iar faptul că sunt numeroase locuri de muncă, multe dintre ele bine plătite, asta nu poate decât încuraja stabilirea acestor studenți la Cluj. Locurile de muncă nou create în parcurile industriale, sau în numeroase alte firme au atras mulți oameni să se stabilească la Cluj-Napoca.

              Pentru tinerele familii cele mai recomandate locuințe sunt cele de 3 camere, deoarece oferă mai mult spațiu și confort sporit, la prețuri mai mici comparative cu casele. Prețurile pot diferi foarte mult în funcție de locație, suprafață, finisaje și alte aspecte, iar modalitățile de plată cele mai frecvente sunt banii cash și creditele ipotecare, datorită prețurile mai ridicate, astfel de apartamente nu pot fii încadrate în programul „Prima Casă”. Astfel, un apartament de 3 camere semidecomandat, situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Pieței Hermes din cartierul Gheorgheni, se vinde la prețul de 95000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 65 mp, se vinde complet mobilat, iar în prețul locuinței intră și o boxă la subsol și loc de parcare. Locuința este compusă din 3 camere, bucătărie, baie, hol, debara și balcon. Printre dotări se pot număra centrală termică, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet.

                 Un apartament de 3 camere semidecomandat, situat la parterul unui imobil gen vilă de 2 etaje din apropierea Casei Radio din cartierul Grigorescu, se vinde la prețul de 88900 EUR. Apartamentul are o suprafață de 72 mp, are inclus și un loc de parcare, și este compus din 3 camere, 2 băi, hol și bucătărie. Locuința dispune de ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și se vinde nemobilat.

               Un apartament de 3 camere decomandate, situat la parterul unui bloc de locuințe de 4 etaje din cartierul Plopilor, se vinde la prețul de 98000 EUR. Apartamentul are o suprafață de 75 mp, dispune de o boxă la subsol de 33 mp și 2 locuri de parcare, dar se vinde nemobilat. Locuința este compusă din 3 camere, 2 băi, 2 balcoane închise, hol și bucătărie și mai dispune de centrală termică, ușă metalică, geamuri termopan, gresie, parchet și faianță. Zona în care este situat apartamentul beneficiază de spații verzi, este aproape de școli, grădinițe, magazine, farmacii sau mijloace de transport în comun. Pentru iubitorii de sport, Parcul Babeș este în imediata apropiere, cum de altfel sunt și Cluj Arena, Sala Polivalentă, Sala Sporturilor, bazine de înot, toate acestea fiind locuri în care se poate practica sportul, dar și se poate viziona diferite evenimente sportive și nu numai. Iar dacă mai luăm în considerare și faptul că Someșul este extreme de aproape, locația devine una dintre cele mai bune din oraș.

                 Apartamentele cu 3 camere sunt printre cele mai vânate proprietăți pe piața imobiliară, dar și ofertele pentru astfel de proprietăți sunt pe măsură. 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023