Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere în Municipiul Iași

Oferte de garsoniere și apartamente de 2 camere în Municipiul Iași

sursa foto: ghiduri-turistice.info

                 Municipiul Iași este cel mai mare și mai important oraș din regiunea Moldovei, având o populație de puțin sub 300000 locuitori. Important centru universitar, Iașul a reușit să atragă în oraș investitori noi care să genereze locuri noi de muncă. Astfel, firme de outsourcing sau IT și-au făcut prezența în oraș, influențând foarte mult piața forței de muncă locală. Iașiul mai este cunoscut la nivel național și pentru industria componentelor auto, cu companii precum Delphi și Lear care activează în zonă. Iașiul s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere economic datorită calității resursei umane, fapt ce a atras aici firmele de outsourcing sau de IT. Singurul aspect care mai frânează din dezvoltarea Iașiului este lipsa unei infrastructuri rutiere sau feroviare care să asigure o conexiune rapidă cu vestul Europei, acest fapt fiind foarte important pentru cei care desfășoară activități de producție, iar produsele acestore merg la export.

                  Dezvoltarea economică a orașului se reflectă și în piața imobiliară, piața locală fiind una dintre cele mai interesante din țară. Prețul mediu pe metru pătrat pentru apartamentele din Iași este undeva la 900 EUR, fiind astfel una dintre cele mai scumpe piețe imobiliare din țară. Ofertele de garsoniere sau de apartamente de 2 camere abundă în Iași, la prețuri mai mari sau mai mici, în funcție de gusturile fiecăruia. Astfel, o garsonieră de 19 mp, situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe cu 4 etaje, se vinde la prețul de 24800 EUR. Locuința dispune de izolație termică exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță , parchet și se vinde complet mobilată și utilată. Blocul de locuințe în care se află garsoniera este foarte aproape de Liceul CFR. O altă garsonieră, de această dată situată la parterul unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona centrală, se vinde la prețul de 45000 EUR. Locuința dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță, parchet și se vinde complet mobilată și utilată. Garsoniera se află foarte aproape de Palas, din zonă ajungându-se foarte ușor în orice punct al orașului.

                  În ceea ce privește apartamentele cu 2 camere, prețurile sunt mai ridicate, dar totuși foarte interesante. Astfel, un apartament de 2 camere decomandat, situate la etajul 10 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din centrul Iașiului, se vinde la prețul de 63000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 47 mp, dar mai dispune de 2 balcoane. Printre dotările apartamentului se pot aminti: termoizolație exterioară, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. Un foarte modern apartament de 2 camere, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe nou de 11 etaje, se vinde la prețul de 76000 EUR. Apartamentul are o suprafață utilă de 65 mp și dispune de dotări precum centrală termică, parchet stratificat din lemn masiv, gresie, și faianță, toate finisajele de cea mai bună calitate. În prețul apartamentului este inclusă și loc de parcare subteran.

                    Modalitățile de plată acceptate sunt plata cu bani cash, creditele ipotecare sau creditele prin Programul „Prima Casă”, în ultimele două variante depinzând foarte mult de proprietar dacă dorește să accepte aceste modalități de plată.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023