Oferte de chirii pe sectorul rezidențial din Municipiul Iași

Oferte de chirii pe sectorul rezidențial din Municipiul Iași

sursa foto: romania.travel

                   Precum în orașe ca București și Cluj-Napoca, unde ofertele de locuri de muncă și numărul mare de studenți au dinamitat piața locală de chirii, acest fenomen se petrece și la Iași. Un oraș care are aproximativ 60000 de studenți, și foarte multe persoane care s-au relocat pentru job în Iași, are o cerere pentru chirii de-a dreptul foarte mare. În privința chiriilor, prețurile cerute pot să varieze foarte mult, în funcție de locație, suprafață finisaje sau alte aspecte. Studenții au tendința de a locui mai mulți împreună, în timp ce acele persoane care se relochează în Iași pentru job au nevoie de mai multă liniște și intimitate, excepția făcând doar acei care se mută cu familia.

                   Astfel, cele mai cerute tipuri de locuințe în chirie sunt garsonierele, apartamentele de 2 și 3 camere. În privința garsonierelor, ofertele sunt destul de numeroase, chiriile putând fii sub 200 EUR pe lună, sau chiar mai mult. Astfel, o garsonieră semidecomandată, cu o suprafață de 24 mp și situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona Bularga, se închirează la prețul de 200 EUR pe lună. Locuința dispune de centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și se închirează complet mobilată și utilată, printre electrocasnice fiind: aragaz, frigider, hotă, mașină de spălat. O altă garsonieră, de această dată având o suprafață de 45 mp, și fiind situată la etajul 5 al unui bloc de locuințe din zona centrală, se închirează la prețul de 300 EUR pe lună. Locuința dispune de mobilă nouă, frigider, mașină de spălat, aragaz, hotă, centrală termică, aer condiționat, gresie, faianță și parchet. Garsoniera se închirează complet mobilată și utilată.

                    Un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe de 10 etaje din zona centrală, se închirează la prețul de 350 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 57 mp, se închirează complet mobilat și utilat, iar printre dotări se pot număra centrală termică, ușă metalică la intrare, geamuri termopan, instalație electrică și sanitară nouă, gresie, faianță și parchet laminat. Apartamentul se află într-o zonă ultracentrală, la doar 2 minute de mers pe jos de Facultatea de Medicină. Un alt apartament de 2 camere semidecomandat, situat la etajul 7 al unui bloc de locuințe nou cu 9 etaje din zona centrală, se închirează la prețul de 400 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 50 mp, dispune de centrală termică, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet și mobilier nou. Locuința este de lux și se închirează complet mobilată și utilată.

                      Un apartament de 3 camere semidecomandat, situat la etajul 2 al unui bloc nou de locuințe de 4 etaje din zona Palas a Municipiului Iași, se închirează la prețul de 499 EUR pe lună. Apartamentul are o suprafață de 60 mp, este compus din 2 dormitoare, living cu bucătărie tip open space, hol, baie, balcon și se închirează complet mobilat și utilat. Printre dotările apartamentului se pot aminti: ușă metalică la intrare, geamuri termopan, centrală termică, gresie, faianță și parchet.

                      Cererea pe piața chiriilor din Iași este foarte mare, dar și oferta este pe măsura.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023