Oferte de pensiuni sau alte unități de cazare în județul Brașov

Oferte de pensiuni sau alte unități de cazare în județul Brașov

sursa foto: wikipedia.org

               Județul Brașov se bucură de un număr de turiști pe tot parcursul anului, fiind unul dintre județele cu cel mai mare aflux de turiști la nivel național. Municipiul Brașov, stațiunea Poiana Brașov, Predeal sau Râșnov, fiind locurile cele mai vizitate de turiști. De asemenea, satele situate pe culoarul Rucăr – Bran sunt de-a dreptul impresionante și de asemenea foarte vizitate de turiști. A investi în turism în județul Brașov se poate dovedi o afacere foarte bună. La nivelul județului Brașov activează numeroase unități de cazare, unele dintre ele fiind de vânzare.

                Astfel, pensiunea Casa Pandelescu, situată în zona centrală a stațiunii Predeal, se vinde la prețul de 220000 EUR. Pensiunea este dispusă pe 2 niveluri, (parter plus etaj) are o suprafață de 400 mp și 12 camere, fiecare cameră având baie proprie. Pensiunea a fost construită din cărămidă și dispune de sistem de încălzire propriu. Imobilul are și un teren aferent cu o suprafață de 700 mp.

               Tot în stațiunea Predeal, Hotelul Cabana Skiorilor este de vânzare la prețul de 890000 EUR. Hotelul are o suprafață utilă totală de 1000 mp, dispusă pe mai multe niveluri: parter, demisol, 3 etaje și mansardă. Hotelul are 23 de încăperi, dintre care 2 sunt apartamente, iar restul de 21 fiind 8 camere duble matrimoniale și 13 camere cu paturi twin. Camerele de hotel dispun de baie proprie, minibar, internet, TV, iar apartamentele constau într-un living cu canapea și un dormitor cu pat matrimonial. Hotelul mai dispune de sistem de încălzire propriu, sală de conferințe, centru de închiriat ATV, centru de închiriat echipament montan sau de ski și un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri. Hotelul este situate în zona Clăbucet a stațiunii Predeal, dar poate fii folosit și ca un punct de pornire spre vizitarea de trasee montane sau obiective turistice de pe Valea Prahovei.

                  Pe culoarul Rucăr – Bran, în vecinătatea complexului Cheile Grădiștei, se află situate Conacul Vânătorului, o altă pensiune turistică, care este de vânzare în județul Brașov. Pensiunea are 17 camere, din care 3 sunt apartamente și o suprafață totală utilă dispusă pe mai multe niveluri: parter, 2 etaje și mansardă. Pensiunea beneficiază de un sistem de încălzire propriu, izolații termice, mobilă veche pictată, camere decorate diferit, pardoseală din piatră naturală și mai ales de un peisaj de vis. Restaurantul localului este renumit pentru calitatea bucatelor oferite, are o capacitate de 40 de locuri în interior și 50 de locuri pe terasă, specialitatea casei fiind preparatele vânătorești. Toate decorațiunile respectă un stil săsesc și mai ales un stil vânătoresc. Această pensiune, care oferă clienților săi servicii de înaltă calitate și totodată un peisaj mirific, se vinde la prețul de 670000 EUR.

                Achiziția unei pensiuni turistice sau a unui hotel în județul Brașov, se poate dovedi a fi una dintre cele mai inspirate investiții. Frumusețea locurilor, facilitățile de care pot beneficia turiștii în această zonă (ski, trasee montane, alte obiective turistice) nu vin decât să garanteze succesul unei astfel de investiții.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.banner chirii sibiu
Archive
 April 2017
 May 2017
 June 2017
 July 2017
 October 2017
 November 2017
 December 2017
 January 2018
 March 2018
 January 2019
 February 2019
 September 2021
 February 2023
 December 2020
 July 2023
 November 2023